Vraća nam se velika mrsna pravoslavna svadba: Nia Vardalos snima treći deo čuvene komedije u Atini (VIDEO)

23.06.2022

15:30

0

Radnja filma još nije poznata, ali je glumica nagovestila da bismo ponovo mogli da vidimo Lejni Kazan, Luja Mandilora i Điju Karides

Vraća nam se velika mrsna pravoslavna svadba: Nia Vardalos snima treći deo čuvene komedije u Atini (VIDEO)
Moja velika mrsna pravoslavna svadba - Copyright Profimedia

Nia Vardalos režira treći deo filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" koji se trenutno snima u Grčkoj.

- Hvala vam na divnim porukama i čekanju. Snimamo u prelepoj četvrti Plaka u Atini - rekla je glumica, scenaristkinja i rediteljka u videu koji je objavila na svom Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

 

Još nije poznato o čemu se radi u trećem delu filma, ali je Nia nagovestila u jednoj od ranijih objava da bismo ponovo mogli da vidimo Lejni Kazan, Luja Mandilora i Điju Karides.

Profimedia
 

Majkl Konstantin, glumac koji je igrao oca glavne protagonistkinje Tule Portokalos, preminuo je prošlog septembra.

- Rekao mi je da neće moći da nam se pridruži u trećem filmu i njegova želja je bila da nastavimo dalje. Napisala sam scenario imajući u vidu njegovu odluku i zauvek ću kao blago čuvati njegove poslednje poruke koje mi je poslao, nadajući se da ćemo snimati uskoro - rekla je nedavno Vardalos.

Profimedia
 

Prema mišljenju mnogih, jedna od najboljih romantičnih komedija poslednjih decenija, "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" bila je neočekivani hit u bioskopima, i iako je snimljena sa budžetom od samo pet miliona, zaradila je gotovo 369 miliona dolara širom sveta.

Vardalos je tada dobila prvu nominaciju za Oskara i to za originalni scenario i snimila jednu sezonu serije "Moj veliki mrsni grčki život", kao i drugi deo filma.

Profimedia
 

Ona je u jednom ranijem intervjuu opravdala dugo čekanje na novi nastavak time što je i sama želela da se ostvari kao majka.

- Čekala sam da mi dođe majčinstvo, da istražim emocije koje majka ima, jer sam na kraju prvog filma napisala da su Tula i Ijan postali roditelji. Želela sam da priča ostane linearna - rekla je tada glumica za Entertainment Weekly.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike