"Top Gan: Maverik" stigao u Beograd: Poznati na premijeri najvećeg blokbastera godine (FOTO)

25.05.2022

10:30

0

U bioskopskoj dvorani mogli su se čuti pokliči i oduševljenje jedinstvenim Tomom Kruzom koji je na Filmskom festivalu u Kanu dobio Zlatnu palmu za životno delo

"Top Gan: Maverik" stigao u Beograd: Poznati na premijeri najvećeg blokbastera godine (FOTO)
top gan maverik (3) - Copyright Gettyimages2022/Paramount

U prepunoj sali bioskopa Cineplexx Galerija Belgrade, sinoć je održana svečana premijera filma "Top Gan: Maverik" u IMAX tehnologiji.

Atmosfera pred početak projekcije bila je nesvakidašnja! Prisutni su sa zadovoljstvom razmenjivali svoja iskustva i emocije koje su ih vezivale za prvi film, fotografisali se u verodostojnoj, za ovu priliku napravljenoj replici kokpita aviona F18 kojim Tom Kruz pilotira u filmu!

Foto: Jovana Jarebica
 

Veliki broj fanova filma iz 1986. godine, javnih ličnosti i predstavnika medija sa nestrpljenjem je brojalo sekunde do prvih kadrova jednog od najočekivanijih filmova svih vremena!

Uzbuđenje i radost odisali su bioskopom, a početak premijerne projekcije dočekan je gromoglasnim aplauzom!

Publiku je pozdravio sportski komentator Srđan Erceg a Universal music je najsrećnijim gledaocima u sali poklonio saundtrek sa muzikom iz filma.

Foto: Jovana Jarebica
 

U bioskopskoj dvorani mogli su se čuti pokliči i oduševljenje jedinstvenim Tomom Kruzom koji je na Filmskom festivalu u Kanu dobio Zlatnu palmu za životno delo, a posebne emocije osvojile su publiku kada su se na velikom platnu, zajedno u kadru pojavili legendarni Maverik i Ajsmen!

Na kraju projekcije mogli su se čuti komentari da Beograd i Srbija odavno nisu imali ovako spektakularan filmski događaj, kao i da je ovo tek prva u nizu projekcija filma "Top Gan: Maverik" koji će brojni obožavaoci gledati.

Ovo je film posle koga se svako oseća dobro, a osećaj koji sa sobom nosi opravdava želju da se doživi i više puta na velikom platnu.

Od 25. maja "Top Gan: Maverik" prikazuje se u odabranim bioskopima, a od sutra 26. maja film stiže na redovni repertoar svih bioskopa!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike