Velika Britanija na nogama! Princ Hari i Megan se tajno sreli sa kraljicom Elizabetom (VIDEO)

14.04.2022

20:54

0

Autor: M. Vu.

Susret "oči u oči" sa Harijevim ocem i bakom je njihov prvi pokušaj da sa njima "sklope mir"

Velika Britanija na nogama! Princ Hari i Megan se tajno sreli sa kraljicom Elizabetom (VIDEO)
profimedia-0391983677 - Copyright Profimedia

Princ Hari i Megan Markl su se posle dve godine u tajnosti videli sa kraljicom Elizabetom.

Više izvora  kaže da su Megan i Hari leteli iz Los Anđelesa u London u utorak uveče, prvom klasom komercijalnim letom... uz stalno obezbeđenje.

- Rečeno nam je da je njihov plan bio da ove nedelje uživaju u skromnoj poseti Londonu pre nego što krenu u Holandiju na subotnji početak Invictus igre - rekao je izvor za TMZ. - Ali, veliki šok u vezi sa ovim putovanjem je to da su imali sastanak sa kraljicom Elizabetom i princom Čarlsom u očiglednom pokušaju da se izglade stvari otkako su se povukli iz kraljevske porodice 2020. godine.

Printscreen/YouTube, Movies Vibes
 

Kraljica, koja sada ima 95 godina, ima zdravstvenih problema. Palata je objavila da neće prisustvovati uskršnjoj nedeljnoj službi u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor. Sve to je mogao biti razlog da se kraljica sretne sa voljenim unukom i njegovom suprugom Megan Markl.

Princ Hari je posetio Veliku Britaniju nekoliko puta, ali nikada do sada se nije susreo sa članovima svoje porodice otkada se dogodio "Megzit" 2020. godine i nakon intervjua kod Opre Vinfri.

Susret "oči u oči" sa Harijevim ocem i bakom je njihov prvi pokušaj da sa njima "sklope mir".

Deca para poznatog para, Arči i Lilibet, nisu bili sa njima na ovom putovanju, tako da ih kraljica još nije videla. Princ Hari je ranije jasno stavio do znanja da se ne oseća bezbedno da dovede decu u Veliku Britaniju jer oni nemaju imati istu zaštitu koju je imao on dok je bio član kraljevske porodice.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike