Javno obećanje Mišel Fajfer zbog uloge u novoj seriji (VIDEO)

23.04.2022

16:15

0

Poznata glumica igra zajedno sa Violom Dejvis i Džilijan Anderson

Javno obećanje Mišel Fajfer zbog uloge u novoj seriji (VIDEO)
Mišel Fajfer - Copyright Profimedia

Glumica Mišel Fajfer igra Beti Ford, suprugu američkog predsednika Džeralda Forda u novoj seriji "Prva dama".

- Imala sam tri scenarija: jedan sa mojim beleškama, onda još jedan u kom sam stalno prepravljala tekst u skladu sa novim izmenama, a onda sam imala još jedan sa vremenskim odrednicama i brojem scena, za brzo podsećanje - ispričala je Fajfer, kojoj nije pripao nimalo lak zadatak da u uvoj ulozi uskače u različite životne faze prve dame SAD Beti Ford. 

Pre uloge prve dame, Fajfer je već imala priliku da glumi ličnosti iz stvarnog života - učiteljicu Luen Džonson u "Opasnim umovima" i Rut Medof u "Majstoru laži".

Profimedia
 

- Rekla sam da to više nikad neću uraditi. To je vrlo, vrlo teško. To je s vama sve vreme, svaki izbor koji napravite. A samo želite da odate počast ličnosti koju tumačite i da budete što je moguće više autentični, znajući da će biti trenutaka kada to ne možete da budete. Nikada više to neću raditi - rekla je Fajfer.

Ipak, nije “sve tako crno”.

Mišel Fajfer kao Beti Ford Profimedia
 

- Nisam znala ni polovinu stvari koje je Beti Ford uradila. Naravno, kao i većina ljudi, znala sam za njene probleme sa alkoholom i drogom i da je osnovala "Beti Ford" kliniku, ali to je sve. Uostalom, kao da to nije dovoljno, ona je dala još mnogo toga. Počastvovana sam što sam dobila priliku da podelim tu priču sa svima - rekla je glumica na okruglom stolu koji je organizovao portal Entertainment Weekly.

Serija "The First Lady" (Prva dama) počela je da se emituje proteklog vikenda, a kroz deset epizoda prikazaće živote žena koje su bile u srcu Bele kuće.

Pored Fajfer, koja igra Beti Ford, tu su i Viola Dejvis kao Mišel Obama i Džilijan Anderson u ulozi Elenor Ruzvelt.

Pored Dejvis, Fajfer, i Anderson, glumačka postava uključuje Ou Ti Fagbenle kao Baraka Obamu, Erona Ekharta kao Džeralda Forda i Kifera Saterlanda kao Frenklina D. Ruzvelta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike