Netfliks priprema novi spektakl: Intiman pogled iza zavese na život Dženifer Lopez (VIDEO)

18.04.2022

06:45

0

"Halftime", kako se najavljuje, prikazuje čuvenu Džej Lo onakvom kakva ona jeste i zbog čega je postala ikona, superzvezda koja već decenijama inspiriše ljude svojom istrajnošću, hrabrošću i kreativnim sjajem

Netfliks priprema novi spektakl: Intiman pogled iza zavese na život Dženifer Lopez (VIDEO)
Copyright Instagram: @jlo

Festival Trajbeka počinje 8. juna svetskom premijerom filma "Halftime", novog Netfliksovog dokumentarca koji nagoveštava da će neke velike zvezde biti uključene u ovogodišnju smotru filmova i medija, objavio je Variety.

Film prati Dženifer Lopez, njen uspon do međunarodne slave, kao i njena razmišljanja o prekretnicima koje je imala u životu i nasleđu koje je ponela.

Premijera će biti održana u United Palace na gornjem Menhetnu, koji se nalazi samo nekoliko stanica metroom od njenog voljenog Bronksa.

Dženifer Lopez Profimedia
 

Dokumentarac je režirala Amanda Mičeli i ponudiće "intiman pogled iza zavese", prateći Lopezovu dok se priprema za nastup u poluvremenu Super Bowl-a, kao i njen nastup na nedavnoj predsedničkoj inauguraciji.

"Halftime", kako se najavljuje, prikazuje Dženifer onakvom kakva ona jeste i zbog čega je postala ikona, superzvezda koja već decenijama inspiriše ljude svojom istrajnošću, hrabrošću i kreativnim sjajem.

„Halftime“ oslikava početak druge polovine života Lopezove, dok ona otkriva svoj razvoj i sazrevanje kao Latinoamerikanka, majka, umetnica, preuzimajući glavnu ulogu u svom životu i karijeri i koristeći svopstveni glas za višu svrhu", navodi se u opisu dokumentarca.

Dženifer Lopez Profimedia
 

- Čast mi je što je naš film izabran za otvaranje Trajbeka festivala, i veoma je prikladno da proslavimo prekretnicu u Dženiferinom životu i karijeri nedaleko od mesta gde je odrasla. Imati priliku da podelite ovaj film na velikom platnu sa njujorškom publikom je ostvarenje sna - izjavila je rediteljka.

Prema rečima suosnivača festivala i izvršne direktorke Tribeca Enterprices Džejn Rozental, ovaj festival je oduvek bio aktivistički, proslavljajući zabavu i inovaciju usred izuzetnih izazova.

- Oduševljeni smo što možemo da otvorimo festival inspirativnim dokumentarnim filmom, koji ističe aktivizam Dženifer Lopez kroz njen legendarni nastup u poluvremenu Super Bowl-a - rekla Rozental i dodala da Trajbeka od početka predstavlja širok dijapazon programa koji odražavaju njihovu posvećenost pravičnosti i inkluziji.

Dženifer Lopez, Foto: Profimedia
 

Suosnivač festivala, čuveni glumac Robert De Niro imao je, takođe, reči hvale za dokumentarc koji je opisao kao moćno pripovedanje koje podstiče da se borimo za univerzalne vrednosti koje povezuju čovečanstvo.

Nakon festivalske premijere, film će 14. juna premijerno biti prikazan na Netfliksu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike