Džordž Majkl, iza zatvorenih vrata: Jednom je napravio listu 500 ljubavnika, pa priznao da mašta o samo jednoj ženi

25.12.2020

07:31 >> 11:45

0

Legendarni pevač preminuo je 2016, a i danas se otkrivaju razni detalji iz njegovog privatnog života

Džordž Majkl, iza zatvorenih vrata: Jednom je napravio listu 500 ljubavnika, pa priznao da mašta o samo jednoj ženi
Copyright Džordž Majkl Profimedia

Jorgos Kirijakos Panajotu, poznatiji kao Džordž Majkl, preminuo je na današnji dan, 25. decembra 2016. godine, što je navelo mnogobrojne fanove pevača da iznova i iznova slušaju njegovu čuvenu pesmu ,,Last Christmas”, koju je otpevao dok je nastupao u okviru sastava ,,Wham!”.

– Doživeo sam ono o čemu mnogi umetnici maštaju, a to je da moja dela nastave da žive i posle mene – imao je običaj da kaže.

Iako su prošle četiri godine od njegove smrti, i danas se otkrivaju mnogobrojni detalji iz njegovog pivatnog život, na šta je on takođe računao da će se desiti.

– Pravio sam svakakve gluposti, i zato sam siguran da će se, kad umrem, snimati filmovi o meni. Zato je bolje da im sad dam scenario – izjavio je jednom prilikom.

Osim neverovatnog uspeha u muzičkom svetu, pevačev privatan život i te kako je privlačio pažnju javnosti, a posebno otkako se pojavio podatak da je za sedam godina ,,napravio listu” od čak 500 ljubavnika. To je jednom prilikom za strane medije u kolumni otkrio Pirs Morgan, novinar i televizijska ličnost, koji je dobro poznavao Džordža, sa kojim je jednom prilikom čak uradio ,,do koske iskren” intervju.

Džordž Majkl Profimedia

Pročitajte još:

Naime, i sam je bio iznenađen pevačevim iskrenim ispadom tokom jedne večere, kada je priznao da je za sedam godina imao 500 ljubavnika. Čitavo veče su se, pisao je, smejali zajedno s društvom dok je on prepričavao razne avanture, pa tako i sa jednom francuskim žigolom koji ga je ucenjivao ,,jer je zaboravio da mu plati”.

Ipak, iako deklarisani homoseksualac, Džordž Majkl je, navodno, istakao tada i da bi se rado prepustio strastima sa holivudskom divom Elizabet Tejlor. Ona je bila jedina žena koja je mogla da probudi takva osećanja u njemu i veoma se divio njenoj lepoti i šarmu.

Bez obzira na to, njih dvoje su bili samo bliski prijatelji. Godine 1992. čak je i pevao za nju, odnosno nastupao na dobrotvornom koncertu njene fondacije, za borbu protiv side.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike