„Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“: Karte u prodaji za filmski spektakl godine (FOTO/VIDEO)

19.04.2022

16:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Nabavite na vreme svoju ulaznicu za premijeru Marvelovog blokbastera 4. maja

„Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“: Karte u prodaji za filmski spektakl godine (FOTO/VIDEO)
KTH1650_comp_v034.1045_R - Copyright Film "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" Promo/MCF

Reditelj Sem Rejmi se vratio posle „Spajdermena“ u svet superheroja i odlučio je da nam pomuti razum novim, tajnovitim ostvarenjem zvanim - „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“.

Neurohirurga koji je postao čarobnjak i ovog puta zakoračio u sferu nepoznatog i mračnog reprizira Benedikt Kamberbač. Takođe, IMAX premijera zakazana je za 4. maj od 21 sat u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

Film "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" Promo/MCF
 

Doktor Stiven Strejndž koristi zabranjene čini da otvori vrata multiverzuma koji uključuje i alternativnu verziju njega samog. Ovog puta pretnja čovečanstvu nadilazi udružene snage Strejndža, Voga i Vande Maksimof.

Reditelj Sem Rejmi, poznat po režiji „Spajdermena“ iz 2002. godine, je prema rečima Benedikta Kamberbača prava pokretačka sila na ovom filmu, a o svom učešću je rekao:

- Kada je Kevin Fejg najavio da želi da unese malo horor elementa u film „Doktor Strejndž“, to mi je bilo zanimljivo. Bio sam uzbuđen što će doneti jezu u Marvelov filmski univerzum. Volim da se bavim užasom. Za mene je to uvek bio zabavan aspekt snimanja filmova. Pored toga, zanima me doktor Strejndž kao lik, jer je on čarobnjak. Kao dete sam bio mađioničar na dečjim zabavama. Zaista sam uživao u celoj ideji o stvaranju iluzije. Dakle, superheroj koji je iluzionista i mađioničar mi je od posebnog značaja - izjavio je čuveni glumac.

Promo/MegComFilm
 

Pored Kamberbača, u multiverzumu ludila su i Čivetel Edžiofor, Elizabet Olsen, Benedikt Vong, Soši Gomez, kao i Majkl Stulbarg i Rejčel Mekadams.

Od 4. maja možete pogledati nastavak sage o Doktoru Strejndžu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike