Iz filma „50 nijansi sive“ u odelo agenta 007: Da li je Džejmi Dornan novi Bond?

18.04.2022

05:30

0

„Veoma je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, to su uglavnom glumci koji iza sebe imaju sjajne projekte“, ističe glumac

Iz filma „50 nijansi sive“ u odelo agenta 007: Da li je Džejmi Dornan novi Bond?
profimedia-0211816743 - Copyright Džejmi Dornan/Profimedia

Glumac Džejmi Dornan, zvezda filma “Pedeset nijansi sive”, progovorio je o potencijalnom preuzimanju željene uloge Džejmsa Bonda. On je priznao da je pomalo zabrinut zbog komentara javnosti i pomenuo svog kolegu i prijatelja Roberta Patinsona.

Profimedia
 

- Predrasude su jedna od najvećih bolesti naše kulture, posebno u našem poslu. Setite se samo reakcija koje su usledile nakon što je Rob dobio ulogu Betmena - 90 odsto njih bilo negativno - rekao je Dornan u intervjuu za Esquire i dodao:

- Slično je bilo kada je Danijel Krejg dobio ulogu Džejmsa Bonda. Komentari su bili 100 odsto negativni. Veoma je uznemirujuće videti koliko je ljudi besno na glumce. I šta se onda dogodilo? Krejg je bio briljantan i to je promenilo čitavu Bondovu energiju. A svim skepticima sada se dopada ono što je Rob uradio sa Betmenom - ističe popularni glumac.

Dornan ne krije da je uzbuđen zbog mogućnosti da se nađe u ulozi Džejmsa Bonda. Prema spekulacijama stranih medija, on se navodno za ovu ulogu bori sa Idrisom Elbom, koji je u međuvremenu izjavio da je prestar za tu ulogu, i Dvejnom Džonsonom. Među kandodatima su i Henri Kavil, Tom Hardi i Ričard Maden.

Profimedia
 

- Veoma je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, to su uglavnom glumci koji iza sebe imaju sjajne projekte - zaključuje Dornan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike