Džejmi Dornan se ne miri sa velikim gubitkom: Iza mene je najgora i najteža godina u životu!

15.01.2022

20:12

0

Autor: Marija Mitić

Glumcu je preminuo otac u 2021. godini, a da stvar bude gora, on nije mogao da ga isprati na večni počinak...

Džejmi Dornan se ne miri sa velikim gubitkom: Iza mene je najgora i najteža godina u životu!
profimedia-0643068543 - Copyright Profimedia

Iza glumca Džejmija Dornana, je, kako kaže, najgora i najteža godina u životu. Popularnom glumcu je, naime, u protekloj godini preminuo otac, a kako je on bio u karantinu zbog zaražavanja koronavirusom, nije mogao da svog oca isprati na večni počinak.

U teškom trenutku za čitavu njegovu porodicu, glumac je bio u izolaciji, u Australiji, 26.000 kilometara daleko od oca koji je boravio u Belfastu. Džejmi je tada bio u hotelu, uoči snimanja filma "Turista" i preostala su mu četiri dana karantina kada je dobio tužnu vest da mu je otac Džim preminuo od koronavirusa.

Profimedia
Džejmi Dornan

Kako su tada bila ograničena putovanja i obavezan karantin, on nije mogao da odleti nazad u svoju rodnu Severnu Irsku da bi bio sa svojom porodicom u najtežim trenucima. Džejmi stoga godinu 2021. opisuje kao najgoru i najtežu godinu u svom životu, piše The Guardian.

- Doživeo sam u životu mnogo gubitaka, tuge i boli - i veoma rano, i sada - rekao je kratko glumac, zvezda filma "Pedeset nijansi sive".

Inače, rani gubitak koji je glumac pomenuo bila je smrt njegove majke Lorne koja je preminula od raka pankreasa kada je imao samo 16 godina, a otac mu je tada pomogao da lakše podnese gubitak rekavši mu: "Ne dozvoli da ovo bude ono što te definiše".

Profimedia
Džejmi Dornan

Podsetimo, Džejmijev otac Džim bio je poznati akušer i ginekolog, Preminuo je u martu 2021. u 73. godini nakon što se zarazio koronavirusom kada je otišao u bolnicu na rutinsku operaciju kolena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike