Mlada holivudska zvezda u novom uzbudljivom filmu: Zendeja kao teniserka

21.03.2022

15:15

0

Od kada se italijanski reditelj proslavio u čitavom svetu zahvaljujući filmu "Call Me by Your Name" , velika imena počela su se nadmetati za rad s njim

Mlada holivudska zvezda u novom uzbudljivom filmu: Zendeja kao teniserka
Copyright Profimedia

Zendeja je stigla u Boston kako bi započela snimanje filma "Challengers", novog dela Luke Gvadanjina u kome će glumiti i Džoš OʼKonor iz serije "The Crown" i Majk Fejst iz "West Side Story".

Od kada se italijanski reditelj proslavio u čitavom svetu zahvaljujući filmu "Call Me by Your Name" s Armi Hamerom i Timoti Šalameom (Zendejinim kolegom u Dune), velika holivudska imena počela su se nadmetati za rad s njim počevši od zvezde serije "Euphoria".

Profimedia
 

Podsećanja radi, Zendeja ne beleži samo uspeh u seriji, koja se prikazuje na platformi Now, već i na filmu. "Spider-Man: No Way Home", gde je kao 25-godišnjakinja glumila zajedno sa svojim dečkom Tomom Holandom.

Kada je reč o filmu "Challengers", gledaćemo priču o Taši (koju glumi Zendeja), teniserki koja potom postaje trener svog supruga Arta, koji se iz osrednjeg igrača transformiše u Grend Slem prvaka.

Profimedia
 

Međutim, nakon što dosegne vrhunac, Artu odmah dolazi trenutak kolapsa, koji će Taša pokušati da obuzda registrujući svog partnera u Challenger događaj gde se muškarac nađe suočen s Patrikom, bivšim dečkom svoje žene.

Nepotrebno je reći da će njih dvojica zaiskriti na terenu i izvan njega tako što će pokrenuti izazov u izazovu.

Reditelj naslova "Suspiria" planira izrazito uzbudljiv film, koji obećava uspeh u stilu "Call Me by Your Name" i to zahvaljujući glumačkoj ekipi koju je odabrao, sastavljenoj od nekih od najzgodnijih velikih imena u Holivudu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike