Šokantna transformacija Rene Zelveger: Oskarovka neprepoznatljiva u ulozi ubice (FOTO/VIDEO)

04.02.2022

10:15

0

Serija je bazirana na slučaju ubistva Betsy Faria, za šta je optužen njen suprug uprkos tome što je on negirao ubistvo

Šokantna transformacija Rene Zelveger: Oskarovka neprepoznatljiva u ulozi ubice (FOTO/VIDEO)
Copyright Rene Zelveger Profimedia

“The Thing About Pam”je kriminalistička serija bazirana na istinitim događajima. Serija počinje da se emituje na NBC mreži od 8. marta. Glavnu ulogu igra Rene Zelveger.

NBC je predstavio prvi trejler i fotografije nove serije “The Thing About Pam”. Ovo je prva uloga Rene Zelveger nakon osvajanja Oskara za film “Džudi”, a ujedno i prva uloga za NBC mrežu.

Rene Zelveger Profimedia
 

Serija je bazirana na slučaju ubistva Betsy Faria, za šta je optužen njen suprug uprkos tome što je on negirao ubistvo. Presuda je kasnije poništena.

Brutalni zločin je pokrenuo lanac događaja koji je razotkrio izopačenu mrežu u koju je umešana ubica Pam Hupp koju igra Rene Zelveger.

Ono što je zanimljivo za ulogu Rene u ovoj seriji je njena šokantna transformacija.

Profimedia
 

Sama glumica je za Vanity Fair izjavila da je za uverljivost ovog lika bila potrebna potpuna fizička transformacija “od glave do pete” kao i potpuno preuzimanje kompletnog govora tela ubice.

Jenny Klein, voditelj NBC podkasta čija je tema bila ova krimi serija rekao je da je videti Rene kao Pam bilo potpuno nadrealno.

Profimeda
 

- Toliko dugo sam proučavao Pam na policijskim snimcima, a onda je ona hodala ispred mene. I nije ovde samo reč o fizičkoj transformaciji, već i o načinu na koji Pam spušta nogu, njeni maniri pa čak i način na koji često priča rukama. Nisam video Rene video sam Pam. I to je bilo pomalo zastrašujuće – ispričao je ovaj voditelj koliko je zapravo transformacija Rene u ovoj ulozi bila uspešna.

Uz Rene Zelveger u ovoj serji Katy Mixon igra žrtvu ubice Vetsy Faria, Josh Duhamel je branilac Joel Schwartz, Judy Greer tužiteljka Leah Askey. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Variety

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike