Sloboda Mićalović me je upozorila: Kubura otkriva da li se vraća u seriju „Tajne vinove loze“

06.04.2022

17:01

0

Mada je bilo jasno da je njegov lik ubijen u poslednjoj epizodi prethodnog ciklusa, glumac kaže da je izrazio želju da igra i u novoj sezoni

Sloboda Mićalović me je upozorila: Kubura otkriva da li se vraća u seriju „Tajne vinove loze“
Copyright Promo RTS

Aleksandar Srećković Kubura bio je jedan od glavnih aktera u prvoj sezoni serije “Tajne vinove loze”.

Tumačio je negativca Pauna koji je na sve načine pokušavao da osvoji Veru. Pa čak i silom. Na kraju je zbog svih svojih nedela platio glavom. Presudio mu je Verin sin.

Aleksandar Srećković /Promo RTS
 

Mada je bilo jasno da je njegov lik ubijen u poslednjoj epizodi prethodnog ciklusa, Kubura kaže da je izrazio želju da se vrati u novoj sezoni. Na pitanje hoćemo li ga ponovo gledati u popularnoj seriji, glumac odgovara:

- Nažalost ne. Ja sam predlagao da se vratim u drugoj sezoni, ali nije bilo dovoljno razumevanja. Tu sam prvi put doživeo, iako sam u ovom poslu jako dugo, da me posle te serije babe, tetke i žene napadaju na ulici i psuju - ističe glumac i dodaje:

Promo RTS
 

- Govorili su mi: “Zašto nam diraš Veru“, a onda na pijaci nisu hteli da mi prodaju namirnice. U Zemunu je jedna devojka nasrnula na mene na parkingu, pa je njen dečko morao da me brani. Odmah je mene Sloboda Mićalović upozorila, ko god u seriji krene na nju, taj je nadrljao.

Na svu sreću sam snimio i “Slatke muke“ gde sam imao prilike da se pokažem kao komičar, pa sam ublažio imidž - rekao je glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic/Filmitv

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike