„Tajne vinove loze 2“ otkrivaju najveću misteriju iz Verine prošlosti (FOTO)

13.02.2022

17:01

0

Budući da će nove epizode obilovati “flešbekovima”, imaćemo priliku da saznamo mnogo više o porodici glavne junakinje

„Tajne vinove loze 2“ otkrivaju najveću misteriju iz Verine prošlosti (FOTO)
Vera 2 - Copyright Serija "Tajne vinove loze 2" Promo/Met Ro/Telekom

Tajne vinove loze“ definitivno je serija od čijeg se nastavka, odnosno druge sezone mnogo očekuje, a čijih 36 novih epizoda gledaoci željno iščekuju.

Kao što je poznato, od 31. januara radnim danima, od ponedeljka do četvrtka, u terminu od 21 sat na kanalu Superstar redovno pratimo reprizu prve sezone popularne melodrame sa elementima trilera nastalu u produkciji Telekoma Srbije i produkcije Met Ro.

Serija "Tajne vinove loze 2" Promo/Met Ro/Telekom
 

Nova sezona premijerno će početi sa emitovanjem krajem marta, a emitovanje novih epizoda nadovezaće se na finale reprize prve sezone, odnosno drugi ciklus na kanalu Superstar počinje da se emituje po završetku reprize prvog.

U nastavku serije “Tajne vinove loze” stižu novi likovi koji će radnju razviti u novom pravcu. Budući da će nove epizode obilovati “flešbekovima”, imaćemo priliku da saznamo mnogo više o Verinoj porodici.

Tako ćemo u drugoj sezoni otkriti kako je Vera izgledala kao dete, ali ćemo videti i njene roditelje. Vera će praviti novo vino, zbog čega ćemo gledati i glumicu Radu Đuričin u ulozi hemičarke koja će joj pomagati da pronađe savršenu formulu.

Serija "Tajne vinove loze 2" Promo/Met Ro/Telekom
 

Upoznaćemo i Tadiju - Vukovog, Ružinog i Zoranovog dedu kog će u seriji tumačiti glumac Miodrag Krstović. Iako smo u prethodnom ciklusu već videli kako su Vuk i Zoran izgledali kao tinejdžeri, priča će nas ovog puta odvesti još dalje u prošlost, pa ćemo dva brata i sestru Tomović videti kao decu.

Verinu majku glumiće Dragana Mićalović, dok će lik oca dočarati Lazar Nikolić.

Idejni tvorac i producent Dejan Karaklajić otkrio je da će u nastavku biti više drame:

- Ima nekoliko tokova priče. To su Vuk i Vera, njihov odnos, njihova ljubav, problemi sa vinom, pravljenje vina, neke druge lične drame porodice Tomović, neke druge drame porodice Smiljanić i još niz tokova. Svašta se dešava. U ovoj sezoni ima više dešavanja nego u prvoj.

Dragana Mićalović Instagram screenshot
 

Veliko pitanje je i šta se to krije u prošlosti Verine majke?

Govoreći o svom liku, Verine majke Milice, glumica Dragana Mićalović istakla je da ćemo u drugoj sezoni serije otkriti nešto neočekivano:

- Iako mnogi misle da su Vera i njena porodica poreklom iz Negotina, to nije istina. U novoj sezoni saznaćemo malo više o njihovoj prošlosti. Oni su se u Negotin doselili i to iz Subotice. Tako da ćemo videti taj deo njihovog života, pre nego što su došli u Negotin - objasnila je Dragana, na osnovu čega se može zaključiti da Tomoviće i Verinu porodicu ne povezuju samo ona i Vuk, već da te veze sežu mnogo dublje u njihovu prošlost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike