Milica Zarić o “Tajnama vinove loze 2”: Videćemo da li će Jelena Vuku dati razvod

02.04.2022

10:15

0

U fokusu novih epizoda i dalje su vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka i Vere...

Milica Zarić o “Tajnama vinove loze 2”: Videćemo da li će Jelena Vuku dati razvod
TVLfoto4epizoda - Copyright Milica Zarić Promo/Metro produkcija

Nakon velikog uspeha prve sezone, publika s nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja novih epizoda serije „Tajne vinove loze".

Druga sezona počinje na Prvom programu RTS-a od ponedeljka 4. aprila u 20 časova.

U fokusu novih epizoda i dalje su vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka i Vere...

- Po scenariju i atmosferi sa snimanja mislim da će druga sezona biti još zanimljivija. Očekuju nas raznorazni odnosi između dve porodice i njihovih okruženja. Mislim da se, u Tajnama vinove loze - svako pronađe u nekom liku, u nekoj od situacija, tako da, biće dosta interesantnih ljubavnih ali i poslovnih priča - ispričala je glumica Milica Zarić, koja tumači lik Jelene Tomović.

Tanjug/Dragan Kujundžić
 

Vuk Tomović (Vojin Ćetković) je na kraju prve sezone zatražio od Jelene razvod, a gledaoci, u novim epizodama, očekuju razvoj te situacije.

- Videćemo da li će mu Jelena taj razvod dati. Svakako će nastaviti da se bori za svoju porodicu i status, na različite načine. Mislim da ona u ovoj sezoni ipak malo sazreva, iako dosta kasno, u četrdesetim, ali neki ljudi kasno dobiju priliku za to - objasnila je glumica i dodala da joj je drago što su njen lik gledaoci tokom emitovanja prve sezone dobro razumeli.

- Ja sam pokušavala da je opravdam i nađem motive zašto se neko tako bahato, razmaženo i oholo ponaša, jer mi glumci, kada dobijemo takav lik, pokušavamo da nađemo opravdanje za njega, da ne bi bio karikatura, da ne ispadne smešan, i mislim da sam uspela i da sam joj našla taj neki ključ... - ispričala je Milica.

Tanjug/Dragan Kujundžić
 

U nastavku priče poznata glumačka ekipa – pored Milice i Vojina, tu su i Sloboda Mićalović, Vanja Nenadić, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Dara Džokić, Sena Đorović.

Nikola Kojo se pojavljuje u ulozi prijatelja Jeleninog oca, a u nastavku serije biće još mnogo novih likova.

U okviru drugog serijala gledaoce očekuje 38 novih epizoda.

Snimano je na istim lokacijama a Milica nam zagonetno poručuje: „Sve je ostalo isto, a ništa nije isto - sve će se promeniti".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike