Sloboda Mićalović u još jednom epskom projektu? Počinje snimanje serije „Vreme smrti“

29.03.2022

10:30

0

U planu je 30 epizoda, a emitovanje će biti podeljeno u dve sezone, tokom 2023. i 2024. godine

Sloboda Mićalović u još jednom epskom projektu? Počinje snimanje serije „Vreme smrti“
Sloboda Mićalović - Copyright Sloboda Mićalović Tanjug/Dragan Kujundžić

Serija „Vreme smrti“, po romanu Dobrice Ćosića, čije snimanje počinje ovog proleća, predstavljena je na najvećem evropskom festivalu serija koji se održava u francuskom gradu Lilu.

Iako još u pripremi, „Vreme smrti“ je izazvalo veliko interesovanje ljubitelja televizije. Francuska publika i televizijsku profesionalci prvi su saznali detalje o ovom projektu.

Seriju je predstavio reditelj Ivan Živković, koji je u desetak minuta svog obraćanja izazvao veliku pažnju prisutnih. Zadovoljan je prijemom i interesovanjem za projekat čija realizacija uskoro počinje.

- Prošli smo dobro, zadovoljni smo, interes je vrlo solidan, da ne kažem veliki. Puno tržišta je zainteresovano, pa ćemo videti - rekao je Živković.

Naučni skup "Romani Dobrice Ćosića" Tanjug/Zoran Žestić
 

Serija „Vreme smrti“ imaće 30 epizoda. Planirano je da bude emitovana u dve sezone, tokom 2023. i 2024 godine. U Lilu je predstavljena u okviru programa Coming next from Balkans, koji je nastao u saradnji Series Mania i Sarajevo Film Fesitivala.

- Hteli smo da prikažemo najbolje od najboljeg što dolazi iz regiona u predstojećem periodu, tako da su kriterijumi jasno postavljeni - rekla je Maša Marković ispred Sarajevo Film Festivala.

Pored „Vremena smrti“ predstavljene su još četiri serije iz regiona čije je snimanje u planu - iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i još jedna iz Srbije.

Sloboda Mićalović Tanjug/Dragan Kujundžić
 

Sloboda Mićaovilć, koja je ovih dana aktuelna zbog filma „Bilo jednom u Srbiji“, potvrdila je da ima u planu snimanje jedne velike serije u narednom periodu.

Uprkos tome što glumica nije mogla da otkrije o kom projektu je reč, pretpostavlja se da je u pitanju baš „Vreme smrti“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike