Sandra Bulok, Penelope Kruz, Antonio Banderas i "Loši momci": Filmovi koji nas očekuju u aprilu (VIDEO)

01.04.2022

14:15

0

Tokom ovog meseca u bioskope stižu sjajne komedije, blokbasteri i animirani film

Sandra Bulok, Penelope Kruz, Antonio Banderas i "Loši momci": Filmovi koji nas očekuju u aprilu (VIDEO)
c3ws8rbsj6kn55zpt98jnq - Copyright Scena iz filma "Izgubljeni grad" Promo/Kimberley French

Urnebesna komedija "Izgubljeni grad"

Film je počeo sa pretpremijernim prikazivanjima od 31. marta, a na redovnim repertoarima bioskopa će se naći od 7. aprila.

Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deša ”.

Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Redklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige.

Film "Izgubljeni grad" Promo/Taramount
 

Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase. Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživeo i pronašao drevno blago pre nego što zauvek bude izgubljeno.

U ovom filmu igraju: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison i Bowen Yang.

Režija: Adam Nee i Aaron Nee. Scenario:  Andres Duprat, Gastón Duprat, Mariano Cohn. Izvršni producenti: JJ Hook, Dana Fox, Julia Gunn, Margaret Chernin. Producenti: Liza Chasin, Sandra Bullock, Seth Gordon. Žanr: akcija, komedija, romansa.

Crna komedija "Zvanična konkurencija"

Film "Zvanična konkurencija" može da se pogleda u bioskopima od 7. aprila. Penelope Kruz, Antonio Banderas i Oskar Martinez udružuju se u ovoj britkoj komediji priznatih reditelja Gastona Duprata i Marijana Kona, o pokušaju da se snimi najveći film u istoriji.

Kada preduzetnik milijarder impulsivno odluči da napravi kultni film, on zahteva najbolje.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

Poznata rediteljka Lola Kuevas (Penelope Kruz) angažovana je da vodi ovaj ambiciozni poduhvat. Tim koji čine samo najveće zvezde upotpunjuju dva glumca ogromnog talenta, ali još većih ega: holivudski srcelomac Feliks Rivero (Antonio Banderas) i radikalni pozorišni glumac Ivan Tores (Oskar Martinez).

Obojica su legende, ali ne baš najbolji prijatelji. Kroz niz sve ekscentričnijih iskušenja koje postavlja Lola, Feliks i Ivan moraju da se suoče ne samo jedan sa drugim, već i sa sopstvenim nasleđem. Ko će ostati kada kamere konačno počnu da snimaju? 

Komedija "Superheroj uprkos sebi"

Film "Superheroj uprkos sebi" stiže u bioskope 21. aprila. Ne baš uspešan glumac Sedrik osuđen je da vodi život gubitnika. On je švorc i njegova devojka ga ostavlja.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

Čak su i njegov rođeni otac, sestra i najbolji prijatelji izgubili veru u njegovu sposobnost da uradi bilo šta vredno pažnje. Konačno dobija glavnu ulogu superheroja „Bedmena“.

To je šansa da se izvuče sa beskrajne silazne putanje i stekne poštovanje svog oca. Ali sudbina ponovo uzvraća udarac! Žureći sa seta obučen u kostim, Sedrik doživljava saobraćajnu nesreću, gubi pamćenje i budi se uveren da je zaista superheroj na misiji!

Foto: Promo/Taramaunt film
 

Suočen sa stvarnim avanturama i opasnostima, njegova prava priroda je stavljena na probu. Da li ima ono što je potrebno da se uhvati u koštac sa silama zla, odbrani najslabije među nama i pobedi loše momke?

Ali ne možete samo da odlučite da budete heroj, a kamoli superheroj... posebno to ne može da uradu neko kao što je Sedrik!

Uloge: Philippe Lacheau, Julien Arruti, Tarek Boudali. Režija: Philippe Lacheau. Scenario: Julien Arruti, Pierre Dudan, Philippe Lacheau. Žanr: komedija

Animirana akciona komedija "Loši momci"

Animirana akciona komedija "Loši momci" stiže u bioskope od 28. aprila.

Niko nikada nije bio tako neuspešan u pokušaju da bude dobar kao Loši momci. U novoj akcionoj komediji iz studija Drimvorks Animejšn, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada — da postanu uzorni građani. Nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao Loši momci.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

Poletni džeparoš gospodin Vuk (dobitnik Oskara Sem Rokvel), stručnjak za sefove gospodin Zmija (Mark Maron), opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula (Kreg Robinson), kratkofitiljni gospodin Pirana (Entoni Ramos) i vešta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula (Akvafina), poznatija kao „mreže“.

Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema nameru da održi) da ih sve spasi iz zatvora. Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade (Ričard Ajoadi), arogantnog (ali ljupkog!) zamorca, Loši momci počinju da zavaravaju svet da su se transformisali.

Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvek potajno žudeo: prihvatanje. A kada novi zlikovac zapreti gradu, može li gospodin Vuk da ubedi ostatak bande da postanu... Dobri momci?

Režija: Pierre Perifel.  Reditelj sinhronizacije: Marko Marković. Glasovi sinhronizacija: Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Đurđina Radić, Jelena Jovičić, Milan Tubić. Uloge: Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos, Awkwafina, Richard Ayoade, Zazie Beetz, Lilly Singh i Alex Borstein. Žanr: animirana akciona komedija. Producenti: Damon Ross, Rebecca Huntley. Izvršni producenti: Aaron Blabey, Etan Cohen, Patrick Hughes.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike