Marion Kotijar u vrelim scenama sa Adamom Drajverom: „Anet“ na repertoaru domaćih bioskopa (FOTO/VIDEO)

31.03.2022

15:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Obogaćena sjajnom muzikom čuvenog benda „Sparks“, priča prati stand-up komičara, njegovu suprugu, opersku pevačicu i njihovu dvogodišnju ćerku Anet koja ima iznenađujući dar

Marion Kotijar u vrelim scenama sa Adamom Drajverom: „Anet“ na repertoaru domaćih bioskopa (FOTO/VIDEO)
profimedia-0624375498 - Copyright Marion Kotijar, film "Anet"/Profimedia

Film koji je otvorio Kanski festival 2021. godine i dobio petominutne stajaće ovacije je rok opera „Anet“, za koju je, upravo na Kanu, Leos Karaks dobio nagradu za najboljeg režisera.

Obogaćena sjajnom muzikom čuvenog benda „Sparks“, priča prati stand-up komičara (Adam Drajver), njegovu suprugu, opersku pevačicu (Marion Kotijar) i njihovu dvogodišnju ćerku Anet koja ima iznenađujući dar.

Promo / MCF
 

„Anet“ je priča o dvoje umetnika, o njihovoj ljubavi, karijerama, egu, njihovom detetu. Za ovo ostvarenje Leosa Karaksa se ne može reći da je klasičan mjuzikl, već moderna opera obojena mračnijim i teskobnijim raspoloženjem koja sa sobom nosi tabloidno predstavljen život dvoje umetnika.

- Za mene junaci ovog filma žele da budu priznati, više nego da budu slavni. Mislim da svi imamo potrebu da budemo potvrđeni i priznati od strane naših roditelja, prijatelja, da pronađemo svoje mesto. Bilo mi je izuzetno zanimljivo da gradim lik operske pevačice, jer sam i na svojoj koži osetila da, iako postoji veliko priznavanje mene i mog rada, uvek postoji želja da se ljudi ponovo dokazuju - izjavila je Marion Kotijar.

Film "Anet" Promo/MCF
 

„Anet“ donosi nepopularna mišljenja - istina nije lepa. Istina boli. Istina je ponekad  nepravedna. Stvarni život to često odbija da prihvati. Pozorište to prihvata.

„Anet“ je uzbudljivo i raskošno iskustvo koje od danas možete pogledati u domaćim bioskopima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike