„Za vas na Floridi ovo će biti gej veče“: Počela je ceremonija dodele Oskara (FOTO)

28.03.2022

00:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Svečane toalete i prelepe glumice na crvenom tepihu podsetile su nas na dodele iz nekih davnih vremena

„Za vas na Floridi ovo će biti gej veče“: Počela je ceremonija dodele Oskara (FOTO)
profimedia-0673484809 - Copyright 94. dodela Oskara/Profimedia

Nakon defilea velikih zvezda „mladog“ i „starog“ Holivuda, kako su to opisali voditelji koji su izveštavali sa crvenog tepiha, u Dolbi teatru počela je ceremonija 94. dodele Oskara.

Sudeći po onome što smo mogli da vidimo na crvenom tepihu posle mnogo vremena, glamur se vratio na dodelu najprestižnijih filmskih nagrada na svetu.

Svečane toalete i prelepe glumice podsetile su nas na dodele Oskara iz nekih davnih vremena, tako da možemo reći da je prosek popravljen u odnosu na prethodnih nekoliko godina.

U prepunom Dolbi teatru na samom početku prisutnima u dvorani i televizijskim gledaocima obratile su se sestre Serena i Venus Vilijams koje su najavile nastup Bijonse.

Serena i Venus Vilijams/Profimedia
 

Na spektakularnoj sceni pojavile tri voditeljke ovogodišnje ceremonije i najavile dobru zabavu, između ostalog rekavši da će za gledaoce na Floridi ovo biti gej veče. U pitanju su Redžina Hol, Ejmi Šumer i Vanda Sajks. 

94. dodela Oskara/Profimedia
 

Nakon toga proglašena je prva dobitnica na ovogodišnjoj dodeli Oskara. U pitanju je glumica Arijana Deboz koja je osvojila nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu "Priča sa zapadne strane", Stivena Spilberga. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike