Bijonse i Bili Ajliš nastupaju na dodeli Oskara: Muzičke dive u borbi za zlatnu statuu (VIDEO)

25.03.2022

13:22 >> 10:54

0

Autor: Dejan Ćirić

Obe pevačice su nominovane u kategoriji najbolja pesma

Bijonse i Bili Ajliš nastupaju na dodeli Oskara: Muzičke dive u borbi za zlatnu statuu (VIDEO)
oskar1 - Copyright Profimedia

Najprestižnije filmske nagrade na svetu biće dodeljene u nedelju, 27. marta, u Dolbi teatru u Los Anđelesu. Ceremonija će, kao i uvek, imati i zabavni i muzički program, u kojem će nastupiti svetske zvezde.

Kao što se očekivalo, jedna od njih će biti RnB kraljica Bijonse, koja će izvesti pesmu "Be Alive" iz filma "Kralj Ričard", ostvarenja u kojem glavnu ulogu, lik Ričarda Vilijamsa, oca sestara Serene i Venus, glumi Vil Smit.

Profimedia
 

Film je u konkurenciji za najbolji film, a Smit je nominovan za najbolju glavnu mušku ulogu.

Na ceremoniji će nastupiti i Bili Ajliš koja će sa svojim bratom Fineasom izvesti pesmu "Nije vreme za umiranje" iz poslednjeg filma o Džejmsu Bondu.

Obe pevačice su nominovane u kategoriji najbolja pesma. Uz njih, tu su još i “Somehow You Do” iz filma „Four Good Days“ od Dijane Voren, “Down to Joy” iz „Belfasta“ od Van Morisona i “Dos Oruguitas” iz ostvarenja „Encanto“ Lina Manuela Mirande.

Bili Ajliš/Profimedia
 

- Hvala mnogo Akademiji na ovoj nominaciji! Bio je apsolutni san napisati pesmu za film o Bondu i velika mi je čast što je nominovana. Vrhunsko životno iskustvo - napisala je Bili Ajliš na Instagramu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike