Novi trejler za film „Kralj Ričard“ o slavnim sestrama Vilijams otkriva deo nove pesme Bijonse (VIDEO)

24.10.2021

16:31

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovaj biografski film se bavi životom Venus i Serene pre nego što su započele svoju dominaciju svetom tenisa

Novi trejler za film „Kralj Ričard“ o slavnim sestrama Vilijams otkriva deo nove pesme Bijonse (VIDEO)
Copyright Vil Smit, Film “Kralj Ričard”/Profimedia

Nova pesma pevačice Bijonse "Be Alive" najavljena je u novom trejleru sportske drame "Kralj Ričard" u kojem glavnu ulogu tumači Vill Smit. Film se fokusira na oca teniskih zvezda Serene i Venus - Ričarda Vilijamsa i njegovu ulogu u oblikovanju njihovih karijera.

Prema sinopsisu, biografski film se bavi životom Venus i Serene pre nego što su započele svoju dominaciju svetom tenisa. Najnoviji trejler uključuje scene Ričarda (kojeg glumi Smit), kako pokušava da natera teniske klubove da prihvate njegove ćerke.

Vil Smit, Film "Kralj Ričard"/Profimedia
 

Uprkos preprekama sa kojima se suočavaju, Ričard kaže svojoj supruzi Orasen Vilijams Prajs (koju glumi Aundžanu Elis): "Moramo se držati plana. Imamo šampione u drugoj prostoriji".

Pred kraj videa, vidi se Venus kako igra teniski meč, dok se u pozadini čuje nova pesma Bijonse "Be Alive", prenosi b92.net.

Serena Vilijams objavila je novi trejler filma na Tvitteru, napisavši: "Tako sam uzbuđena što ćete gledati novi trejler za film "Kralj Ričard" sa Vilom Smitom u glavnoj ulozi i pesmom "Be Alive" od Bijonse. U bioskope i isključivo na HBO Max stiže 19. novembra."

Bijonse, Foto: Profimedia
 

Ranije ove godine, Bijonse je najavila da će uskoro predstaviti novu muziku, nagovestivši objavu novog albuma.

- Uz svu izolaciju i nepravdu u protekloj godini, mislim da smo svi spremni da pobegnemo, putujemo, volimo i ponovo se smejemo - rekla je pevačica za Harper's Bazaar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike