Skandali su već počeli: Zvezda najnovijeg Spilbergovog filma na kauču umesto na dodeli Oskara

25.03.2022

06:30

0

Sve je otkriveno na njenom Instagram profilu nakon što je obožavateljka u komentarima na objavu izrazila znatiželju u vezi sa odećom koju bi glumica nosila na ceremoniji

Skandali su već počeli: Zvezda najnovijeg Spilbergovog filma na kauču umesto na dodeli Oskara
Copyright Promo / MCF

Glumica Rejčel Zegler, junakinja najnovijeg filma Stivena SpilbergaPriča sa zapadne strane“, nominovanog za 7 Oskara, rekla je da nije dobila nikakvu pozivnicu za ovogodišnju dodelu.

Sve je počelo na njenom Instagram profilu nakon što je obožavateljka u komentarima na objavu izrazila znatiželju u vezi sa odećom koju bi glumica nosila na ceremoniji.

Dok su svi pretpostavljali da će Rejčel biti u prvim redovima uz Stivena Spilberga, glumica je sve iznenadila rečima:

„Nisam pozvana, pa ću se to veče odlučiti za trenerku i flanelsku košulju svog dečkaˮ.

Film “Priča sa zapadne strane” / Promo / MCF
 

Ovakav odgovor, koliko god bio ironičan, odaje izraženu nelagodu zbog neobjašnjivog izostanka sa liste zvanica.

„Probala sam sve, ali čini mi se bezuspešnoˮ, priznala je zvezda ostvarenja „Priča sa zapadne strane“, koja u filmu glumi Mariju.

„Navijaću za film sa svog kauča i biću ponosna na posao koji smo uradili pre 3 godine. Nadam se da će se dogoditi neko čudo u zadnji čas i da ću i ja lično moći da proslavim naš film, ali hej, valjda nekad stvari idu ovakoˮ, nastavila je Zegler koja se još uvek nada da će dobiti toliko željenu pozivnicu za dodelu Oskara.

U nedelju, 27. marta, otvoriće se vrata Dolbi teatra u Los Anđelesu, gde će biti nagrađeni najbolji filmovi 2021. godine.

"Priča sa zapadne strane" Promo/MCF
 

„Hvala na šoku i ogorčenju, i ja sam razočarana, ali u redu je. Ponosna sam na naš filmˮ, zaključila je dvadesetogodišnjakinja koja u komentaru nije precizirala da li je njen kolega Ansel Elgort pozvan na događaj ili ne.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazin

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike