Mira Banjac u seriji „Igra sudbine“: Lik nalik Margaret Tačer sa urnebesno smešnim imenom

09.03.2022

07:45

0

Ona stiže kao slamka spasa za porodice Kanački i Ožegović, kako bi zavela red nakon haotičnih dešavanja

Mira Banjac u seriji „Igra sudbine“: Lik nalik Margaret Tačer sa urnebesno smešnim imenom
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Jedna od najvećih legendi jugoslovenskog filma, glumica Mira Banjac, kao što je već poznato pridružiće se ekipi serije „Igra sudbine“, a gledaoci s nestrpljenjem čekaju da saznaju kako će se lik koji igra čuvena glumica uklopiti u priču.

O tome da će Mira tumačiti lik gospođe koja dolazi iz Amerike da zavede red u porodice Kanački i Ožegović i da će biti nalik Margaret Tačer, već smo pisali. Međutim, sada otkrivamo i kako će se Mira Banjac zvati u seriji.

Naime, scenarista „Igre sudbine“ dao joj je ime Žake koje sasvim odgovara njenom živopisnom karakteru.

Mira Banjac ATA Images/Antonio Ahel
 

Mirina junakinja je nalik engleskoj kraljici, a neće joj nedostajati ni stav zbog kog će se za njom uvek dizati prašina. Ona stiže kao slamka spasa za porodice Kanački i Ožegović, kako bi zavela red nakon haotičnih dešavanja.

Kako je glumica pre nekog vremena navela, „Igra sudbine“ bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine.

Mira Banjac / ATA Images
 

Miri će u seriji društvo praviti njene mlađe kolege, među kojima ima mnogo onih koji su se ovom projektu pridružili u najnovijem ciklusu.

Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlić, Jelena Jovičić i Milan Pajić samo su neki od više od 20 novih glumaca koje gledamo u trećoj sezoni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike