Mira Banjac se od filmskih uloga odmara u seriji “Igra sudbine”: Lik nalik engleskoj kraljici

08.02.2022

18:15

0

Hoće li zaista biti Pančetina i Milevicina majka ili…?

Mira Banjac se od filmskih uloga odmara u seriji “Igra sudbine”: Lik nalik engleskoj kraljici
Copyright Mira Banjac ATA Images/Antonio Ahel

"Igra sudbine" u nastavku dobija još jedno veliko pojačanje, odnosno, najveće.

Legenda domaće glumačke scene Mira Banjac stiže kao slamka spasa za rasturene Kanačke i Ožegoviće kako bi zavela red, nakon haotičnih dešavanja.

Mira Banjac ATA Images/Antonio Ahel
 

Poznata glumica tumačiće lik gospođe koja stiže iz Amerike, a koja će zbog svog autentičnog stila, sigurni smo, biti veoma zanimljiva gledaocima.

Naime, Mirina junakinja biće nalik engleskoj kraljici. Po ponašanju, ali i po držanju, a neće joj nedostajati ni stav zbog kog će se za njom uvek dizati prašina.

Kako navodi zvezda domaće glumačke scene, „Igra sudbine“ bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine.

Uloga u filmu Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“ u kom je poslednji put igrao i Lane Gutović, uz onu u seriji „Advokado“ jedna je od njenih najsvežijih rola.

Mira će se na setu „Igre sudbine“ pojaviti tokom februara, a novom liku se veoma raduje.

Mira Banjac ATA Images /Antonio Ahel
 

Društvo najostvarenijoj domaćoj glumici u seriji „Igra sudbine“ praviće njene mlađe kolege, među kojima ima mnogo onih koji su se seriji pridružili u najnovijem ciklusu.

Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlić, Jelena Jovičić, Milan Pajić. Ovo su samo neki od više od 20 novih glumaca koji će pokušati da sa ostatkom tima novi ciklus „Igre sudbine“ učine nezaboravnim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike