Završeno snimanje treće sezone serije „Državni službenik“: Poznat datum emitovanja

28.02.2022

18:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Priča nas ovog puta vodi u svet okovan pandemijom korona virusa i prikazuje na koji način jedna krizna situacija poput ove može uticati na sve sfere društva

Završeno snimanje treće sezone serije „Državni službenik“: Poznat datum emitovanja
Copyright Milan Marić, serija “Državni službenik” / Promo

Prošle nedelje je okončano višemesečno snimanje treće sezone popularnog trilera „Državni službenik“, koja će Lazara i njegovu ekipu u novim epizodama vratiti u nikada siguran svet državne bezbednosti.

Režiju novih 12 epizoda serijala potpisuje Miroslav Lekić, dok su za na scenariju radili Staša Bajac i Vladimir Kecmanović, a treći nastavak će premijerno biti prikazan u aprilu na kanalu Superstar.

Foto: 24sedam/Goran Sivački
 

Treća sezona vodi nas u svet okovan pandemijom korona virusa i prikazuje na koji način jedna krizna situacija poput ove može uticati na sve sfere društva.

Zadatak Lazara Stanojevića, čiji lik već tri sezone tumači glumac Milan Marić, ovog puta je još komplikovaniji. Služba mora da stavi situaciju pod kontrolu, a Lazar to isto mora da učini sa svojim životom.

Promo/Vladimir Avramović
 

U novim epizodama ponovo ćemo gledati Tihomira Stanića i Marka Janketića, u ulogama Marjanovića i inspektora Mirka, kao gostujuće likove iz serijala „Ubice mog oca“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike