Jezive tajne koje krije ravnica: Počinje emitovanje druge sezone serije „Močvara“ (FOTO/VIDEO)

02.03.2022

18:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Radnja je ovog puta smeštena u Sentu, naizgled idilično vojvođansko mesto na obali reke, gde samo nekoliko porodica odličuje o životu i smrti

Jezive tajne koje krije ravnica: Počinje emitovanje druge sezone serije „Močvara“ (FOTO/VIDEO)
vlcsnap-2022-02-09-12h35m29s921 - Copyright Serija "Močvara 2" Promo/Firefly

Posle velikog uspeha prve sezone, uigrana autorska ekipa na čelu sa kreatorima serije Olegom Novkovićem i Milenom Marković, spremila je još intrigantniji nastavak TV serijala „Močvara“.

Serija "Močvara 2" Promo/Firefly
 

Nove epizode biće premijerno emitovane na Superstar TV od 11. marta svakog petka, subote i nedelje od 21 čas, dok će se na RTS-u prikazivati od 12. marta subotom i nedeljom od 20 sati.

Kroz novih deset epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će biti dočarane drugačije priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan), istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla.

Serija "Močvara 2" Promo/Firefly
 

Krsmanović u drugoj sezoni serije dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Radnja nove priče "Močvare" je smeštena u Sentu, naizgled idilično vojvođansko mesto na obali reke, gde samo nekoliko porodica odličuje o životu i smrti.

Serija "Močvara 2" Promo/Firefly
 

Pored Bogdana i Ožvara u seriji igraju i Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike