Dirljiva filmska priča kao oda majčinstvu i svima koji brinu o deci: „Idemo, idemo“ u bioskopima (FOTO/VIDEO)

03.03.2022

15:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Radi se o ostvarenju koje pred gledaoce stavlja pitanje da li roditelji samo obrazuju svoju decu ili mogu i oni da uče od njih

Dirljiva filmska priča kao oda majčinstvu i svima koji brinu o deci: „Idemo, idemo“ u bioskopima (FOTO/VIDEO)
Idemo, idemo 2 - Copyright Film "Idemo, idemo" Promo/MCF

Film „Idemo, idemo“ reditelja Majka Milsa sa Hoakinom Feniksom u glavnoj ulozi je priča u kojoj svaki čovek može da se pronađe, svaki novinar, svaki usamljenik i svaki pedagog.

Radi se o ostvarenju koje pred gledaoce stavlja pitanje da li roditelji samo obrazuju svoju decu ili mogu i oni da uče od njih.

Film "Idemo, idemo" Promo/MCF
 

Džoni (Hoakin Feniks) i njegov nećak (Vudi Norman) menjaju i poboljšavaju svoj odnos kada su neočekivano spojeni u ovoj delikatnoj i duboko dirljivoj priči o vezama između odraslih i dece, prošlosti i budućnosti, iz pera pisca i reditelja Majka Milsa.

Film "Idemo, idemo" Promo/MCF
 

Na mnogo načina ovaj film je oda majčinstvu i svima onima koji brinu o deci i ne samo o deci. Ovo je priča o brizi i nesebičnom davanju drugim ljudima, supružnicima, prijateljima, braći i sestrama.

Film "Idemo, idemo" Promo/MCF
 

Majkl Mils je o sebi kao roditelju i inspiraciji za nastanak ovog emotivnog, filmskog putovanja rekao:

- Ono što mi se često dešava kao roditelju je da pokušavaš da podeliš nešto intenzivno i ubedljivo sa detetom. I jednostavno se osećate kao da niste uspeli. Samo se osećate kao da niste uradili dobar posao sa tim da nešto artikulišete. I zapravo, ova mlada mala osoba vas je preokrenula u džudou na tri različita načina i do kraja ste jednostavno nokautirani.

Film „Idemo, idemo“ je od danas na redovnom bioskopskom repertoaru, a trenutno se prikazuje i na 50. Festu u okviru programa Gala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike