"Betmen" u bioskopima: Svetlosni Bet Znak najavljuje Viteza tame (VIDEO)

01.03.2022

17:15

0

Najmračniji i po oceni kritičara koji su ga već videli, najbolji film do sada, ovog četvrtka 3. marta, počinje da se prikazuje u bioskopima širom Srbije

"Betmen" u bioskopima: Svetlosni Bet Znak najavljuje Viteza tame (VIDEO)
Betmen(1) - Copyright Promo/Cineplexx

Premijera filma o Vitezu tame biće održana 3. marta u okviru #CineFan projekcije u CineStar 4DX Ada Mall bioskopu u Beogradu, ali dan ranije, 2. marta, održaće se jedan poseban događaj!

 
Na jednoj od lokacija u Beogradu, tačnije koordinati : 44 ° 48'51.6 "N 20 ° 25'16.5" E, 1830, pojaviće se svetlosni Bet Znak.
Promo/Cineplexx
 

Betmen će se prikazivati u IMAX i 4DX formatima, kao i u regularnom 2D formatu.

Režirao ga je lično Met Rivs i Piter Krejg, a koproducirao je film sa Dilanom Klarkom, Majklom E. Uslanom, Volterom Hamadom, Šantal Nong Vo i Sajmonom Emanuelom.

Pored Roberta Patinsona (Betmen), u filmu igraju Zoe Kravic (Žena mačka), Pol Dejno (Zagonetač), Džefri Rajt, Džon Turturo, Endi Serkis, Kolin Farel, Piter Sarsgard i Džejmi Loson.

Promo/Cineplexx
 

Posle godina lutanja ulicama Gotama i sa samo nekoliko pouzdanih saveznika, usamljeni osvetnik Betmen postaje jedino oličenje pravde među svojim sugrađanima.

Promo/Cineplexx
 

Kada elitu Gotama napadne sadistički ubica, niz misterioznih tragova vodi „viteza tame“ duboko u podzemni svet, gde nailazi na Selinu Kajl aka, Ženu Mačku, Pingvina i mnoge druge. Dok dokazi počinju da se gomilaju i vode sve bliže i bliže kući, otkrivajući veličinu zlokobnog plana počinioca, Betmen mora da sklopi nove saveze, razotkrije krivca i vrati pravdu u gradu Gotam, koji je predugo zloupotrebljavan od strane korumpirane vlasti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike