Pet velikih tajni „Kalkanskih krugova“: Jedna otkriva koja čuvena glumica će se tek pojaviti u seriji

31.03.2021

15:34 >> 17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Scenarista Đorđe Milosavljević otkrio je važne detalje koji će nas još više prikovati za male ekrane

Pet velikih tajni „Kalkanskih krugova“: Jedna otkriva koja čuvena glumica će se tek pojaviti u seriji
Copyright Promo/Firefly

Serija “Kalkanski krugovi“, snimljena u produkciji Firefly i Telekoma Srbije, po scenariju Đorđa Milosavljevića, u režiji Milana Karadžića, jedna je od trenutno najgledanijih i, po ocenama mnogih, jedna od najboljih i najozbiljnijih u poslednjih nekoliko godina. Dramatična i vrlo napeta priča iz epizode u epizodu otvara nova pitanja i gledaoce konstantno ostavlja u neizvesnosti, uz sve izraženiju jezivu atmosferu koja prati čudne likove i događaje na putu otkrivanja mračnih tajni koje krije zabran. Izvanredna glumačka ekipa koju čine Vojin Ćetković, Žarko Laušević, Nataša Ninković, Mima Karadžić, Nina Janković, Marko Gvero, Nela Mihailović i mnogi drugi svakako doprinosi velikoj popularnosti ove serije.

Promo / Firefly

Scenarista serije Đorđe Milosavljević otkrio je pet važnih detalja koji će nas još više prikovati za male ekrane i „Kalkanske krugove“:

  • Na špici serije pojavljuje se jedan objekat. Taj kadar praćen je jedva čujnim zvučnim efektom. U tom objektu će se odigrati glavne scene koje otkrivaju Veliborovu priču.
  • Glumica Nina Janković nije jedina koja će u seriji igrati duplu ulogu. I njen kolega Igor Đorđević, koga smo videli u prvoj epizodi, igraće dve uloge.
  • U seriji je Žarko Laušević, tumačeći lik Velibora, „skinuo“ govor i pokrete domaćina iz sela Jelovik, i to onog u čijoj kući je snimana serija.
  • Sva pitanja postavljena tokom serije dobiće odgovor do njenog kraja. Izuzetak su „bunar i kula“, o kojima priča Zdravka, Darina majka.
  • Vesna Trivalić se pojavljuje u seriji u ulozi Magdalene Jakovljević.
  • Pročitajte još

    Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

    Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

    Izvor: filmitv.rs

    Najčitanije Vesti

    Ostale vesti iz rubrike