Finale "Kalkanskih krugova": Koje tajne se otkrivaju, a koje zauvek ostaju u Zabranu

17.04.2021

15:30 >> 16:05

0

Kako je Đorđe Milosavljević, scenarista serije otkrio – odgovor na dva pitanja nećemo dobiti, a to raduje gledaoce jer daje nadu za drugu sezonu

Finale "Kalkanskih krugova": Koje tajne se otkrivaju, a koje zauvek ostaju u Zabranu
Copyright Promo/Firefly

Serija “Kalkanski krugovi” je tokom prethodnih nedelja zakovala gledaoce ispred malih ekrana kako na Superstar TV, tako i na RTS1, uvlačeći svakog u mistične priče obavijane velom tajne. Ko je pratio seriju na RTS večeras i sutra očekuje finale, te nećemo otkrivati previše, već ćemo ostaviti publici da dođe do nekih odgovara koje krije Zabran.

1. Ko će osloboditi Mionu?

Žena sa fenjerom u ruci, koja se pojavila na vratima kolibe u koju je Velibor zatočio Mionu ne može biti niko drugi nego – Baba Guba. U to da ju je ona oslobodila iz kolibe – nema sumnje. Ostaje pitanje – ko je ova misteriozna žena koju meštani dola doživljavaju kao mitsko biće iz narodnih legendi? Saznaćemo u poslednjim epizodama serije “Kalkanski krugovi”.

Promo / Firefly

2. Gde je Magdalena?

Već iz samog trejlera za 10. epizodu, odgovor na ovo pitanje postaje više nego jasan. Poslednje epizode otkrivaju ko se sve ove godine krio u Zabranu i zašto. Pitanje koje i dalje ostaje otvoreno jeste – gde je Magdalena? I u kom trenutku će se ona pojaviti u seriji. Jedini put kada se Magdalena, odnosno Vesna Trivalić u toj ulozi, pojavljuje jeste na fotografiji. Ali da li je scenarista Đorđe Milosavljević mislio na to kada je rekao da će gledaoci videti Magdalenu?

Promo/Firefly

3. Kakva sudbina čeka Mionu i Bojana

Miona je u velikoj životnoj opasnosti, a u Bojanovim rukama njena je sudbina. Mafija ne prašta, a tako je i u Mioninom slučaju. Vlastini ljudi, u Bojanovoj pratnji došli su da naplate svoje dugove. I dok se Miona uspaničeno bori sa onim što je čeka, u Bojanovoj glavi je pravi rat emocija. Na čiju stranu će stati – devojke koju voli, ili će ostati uz oca? I kakvu će ulogu u svemu tome odigrati Veliborov Petar.

Promo/Firefly

4. Koja je Svetlanina priča?

Budući da je Svetlana znala da je Miona u Zabranu, a i da se Dejan lično upoznao sa Baba Gubom, kao i da je Miona otkrila Veliborovu veliku tajnu, sasvim je sigurno da će se otkriti i poslednji delići mozaika “Kalkanskih krugova”. Za početak, ko je Svetlana i kakva je njena veza sa Zabranom, selom Dol i ko su joj Magdalena i oficir Marković.

Pročitajte još

5. Kakvu to kulu i bunar zida Momčilo?

Misteriozne Zdravkine reči kojima je pozdravila Dejana poručivši mu da njegov 15 godina mrtav otac zida bunar i kulu nisu mogle, a da ne privuku pažnju. Ipak, kako je Đorđe Milosavljević, scenarista serije “Kalkanski krugovi” otkrio – odgovor na ova dva pitanja nećemo otkriti. To daje nadu za drugu sezonu verovatno najozbiljnije domaće serije koja se pojavila prethodnih godina na našim malim ekranima, piše Filmitv.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike