Netfliks iznenadio pratioce: Objavljen uzbudljiv trejler koji najavljuje najveće hitove u ovoj godini (VIDEO)

09.02.2022

06:30

0

Najpopularniji svetski striming servis će tokom 2022. imati više od 80 premijernih filmova

Netfliks iznenadio pratioce: Objavljen uzbudljiv trejler koji najavljuje najveće hitove u ovoj godini (VIDEO)
profimedia-0659079462 - Copyright Film "The Adam Project"/Profimedia

Godina u čiji smo drugi mesec već zagazili će izgleda biti još jedna veoma uspešna za Netfliks. Striming servis obradovao je pratioce iznenađujućim trejlerom koji predstavlja sve one filmove od kojih se najviše očekuje i koji će biti dostupni na ovoj platformi u toku 2022. godine, a ima ih čak 28!

Tako na primer vidimo kadrove ostvarenja „Knives Out 2“ Rajana Džonsona, kao i filma „The Adam Project“ Šona Livija. Čini se da se na budžetu i poznatim glumcima nije štedelo, a iz ovog servisa najavili su i detaljnija nedeljna obaveštenja o rasporedu tokom cele godine.

Film "The Adam Project"/Profimedia
 

Prvi film na redu je „The Adam Project“, koji će biti dostupan za gledanje od 11. marta. U njemu pratimo pilota koji putuje kroz vreme kako bi se udružio sa mlađom verzijom sebe i probao da spasi budućnost čovečanstva. Glavne uloge tumače Rajan Rejnolds, Mark Rufalo, Dženifer Garner, Zoe Saldana i Voker Skobel. Sve ono što smo videli do sada obećava dobru zabavu i verovatno veliki hit u najavi.

Pored ovog filma, možda i najupečatljiviji je pomenuti „Knives Out 2“, nastavak hit filma Rajana Džonsona iz 2019. godine. Danijel Krejg se vraća kao Benoa Blank, a novi članovi ekipe su Edvard Norton, Džesika Henvik, Dejv Batista i Ketrin Han. Datum premijere nije poznat, ali zna se da se slučaj ubistva dešava u Grčkoj.

Profimedia
 

Osim toga, videli smo najave filma „Enola Holmes 2“ sa Mili Bobi Braun i Henrijem Kavilom, animirane priče „The Sea Beast“, kao i književne adaptacije „The School For Good and Evil“ sa Keri Vašington i Šarliz Teron. Videćemo i novu verziju „Matilde“ Roalda Dala, sa Lašanom Linč i Emom Tompson.

Mnogi će se obradovati i „Pinokiju“ Giljerma del Toroa, filmu „The Mothership“ sa Hale Beri, ostvarenju „Hustle“ u kome je Adam Sandler košarkaški skaut loše sreće, kao i fantaziji „Slumberland“ sa Džejsonom Momoom.

Netliks će ove godine imati više od 80 premijernih filmova. Definitivno će ovo biti žanrovski raznolika godina za ovaj striming servis.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike