Za njih fraza "nekad i sad" ne važi: Ovo su glumačke ikone koje prkose svim zakonima (VIDEO)

26.01.2022

16:30

0

Decenije su prošle, ali harizma i samoodrživost nisu, a lepota sede kose ostaje neizbežni ukras dugog i lepog puta koji je vredeo svake sekunde

Za njih fraza "nekad i sad" ne važi: Ovo su glumačke ikone koje prkose svim zakonima (VIDEO)
holivud - Copyright Pixabay

Kada ste glumac, naročito holivudski, vaša je obaveza da  ponašanjem mnogobrojnoj publici postavljate primer kako pozitivno uticati na druge, praviti razliku u pravom smeru i pre svega, brinuti o sebi kako karijera ne bi otišla u "pogrešnom smeru".

O velikanima, što na bioskopskom platnu, što na pozorišnim daskama, poput Odri Hepbern, Marlona Branda, Džeka Nikolsona, Meril Strip, Entonija Hopkinsa i mnogih drugih, generacije će pričati, međutim, govoriće i o tome kako su upravo često pominjanu samoodrživost dovodili do savršenstva.

Profimedia
 

Uzmimo za primer čuvenu Rakel Velč, koja je i dan danas javnosti izuzetno interesantna, jer u devetoj deceniji izgleda bar dve mlađe.

Naravno, bez ulaženja u domene korektivne hirurgije, odaje se poštovanje za požrtvovanost kojoj, da se ne lažemo, svako od nas teži.

 

 

Što se muškaraca tiče, akcenat u pomenutom snimku stavljen je na Marlona Branda, Šona Konerija, Pola Njumana, Klinta Istvuda, Hemfrija Bogarta, Gregorija Peka, Kerija Granta i drugih.

Svako sećanje na podvige pomenutih glumaca, ali pre svega običnih ljudi poput nas, daje posebnu draž i pravi tvrde bedeme koje štite od zaborava.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike