Za njih fraza "nekad i sad" ne važi: Ovo su glumačke ikone koje prkose svim zakonima (VIDEO)

26.01.2022

17:30

0

Decenije su prošle, ali harizma i samoodrživost nisu, a lepota sede kose ostaje neizbežni ukras dugog i lepog puta koji je vredeo svake sekunde

Za njih fraza "nekad i sad" ne važi: Ovo su glumačke ikone koje prkose svim zakonima (VIDEO)
Pixabay

Kada ste glumac, naročito holivudski, vaša je obaveza da  ponašanjem mnogobrojnoj publici postavljate primer kako pozitivno uticati na druge, praviti razliku u pravom smeru i pre svega, brinuti o sebi kako karijera ne bi otišla u "pogrešnom smeru".

O velikanima, što na bioskopskom platnu, što na pozorišnim daskama, poput Odri Hepbern, Marlona Branda, Džeka Nikolsona, Meril Strip, Entonija Hopkinsa i mnogih drugih, generacije će pričati, međutim, govoriće i o tome kako su upravo često pominjanu samoodrživost dovodili do savršenstva.

Profimedia
 

Uzmimo za primer čuvenu Rakel Velč, koja je i dan danas javnosti izuzetno interesantna, jer u devetoj deceniji izgleda bar dve mlađe.

Naravno, bez ulaženja u domene korektivne hirurgije, odaje se poštovanje za požrtvovanost kojoj, da se ne lažemo, svako od nas teži.

 

 

Što se muškaraca tiče, akcenat u pomenutom snimku stavljen je na Marlona Branda, Šona Konerija, Pola Njumana, Klinta Istvuda, Hemfrija Bogarta, Gregorija Peka, Kerija Granta i drugih.

Svako sećanje na podvige pomenutih glumaca, ali pre svega običnih ljudi poput nas, daje posebnu draž i pravi tvrde bedeme koje štite od zaborava.

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi