Domaće i strane serije koje su obeležile 2021. godinu: TV junaci koji su nas oborili s nogu (VIDEO)

31.12.2021

11:00

0

Sada kad već završavamo sumiranje 2021. godine možemo reći da nas je ova godina fenomenalnim serijama prikovala za TV ekrane ali i za sve ostale savremene uređaje preko kojih možemo da pratimo sudbine naših junaka

Domaće i strane serije koje su obeležile 2021. godinu: TV junaci koji su nas oborili s nogu (VIDEO)
profimedia-0317100468 - Copyright Foto: Profimedia

Evo pregleda najboljih domaćih i stranih serija koje su obeležile ovu godinu.

1. Besa ( 2.sezona)

Nastavak serije Besa i njeno finale definitivno je obeležilo ovu godinu. Ovo je jedan od najgledanijih televizijskih projekata na ovim prostorima u poslednjih nekoliko godina koje čini izuzetna, kako autorska, tako i glumačka ekipa.

2. Crna svadba

Intrigantna priča obavijena "stivenkingovskim" velom misterije, začudnog i magičnog. Ono što će se dugo pamtiti nakon ove serije je misterija reči katabaza.

3. Nečista krv

Serija koja prati priču svega onoga što je prethodilo "Nečistoj krvi" Bore Stankovića. O ovoj seriji možda bi sve moglo da stane u jednu rečenicu: dert, suze i tragične ljubavi.

4. Državni službenik

Srpska kriminalistička serija "Državni službenik"oduševila je publiku. Ne samo domaću već i stranu, a u prilog tome govori i činjenica da je brazilska platforma "Globplay" otkupila ekskluzivna prava.

5. Porodica

Serija prati poslednjih 48 sati zajedničkog života Slobodana Miloševića sa porodicom na slobodi do momenta njegovog hapšenja. Serija je pobrala simpatije publike ali i probirljive kritike pa je tako na Filmskom festivalu u Sarajevu nominovana u svih pet kategorija.

6. Igre lignji ( Squid game)

Ova južnokorejska serija oduševila je publiku širom planete. Serija je postala najveći TV svetski fenomen. Serija je celu jesen provela na listi deset najgledanijih Netfliksovih programa u Americi i bila je na prvom mestu po gledanosti u čak 94 zemlje.

7. Naslednici (Succesion) 3.sezona

Priča prati naslednike Roja Logana, milionera i vlasnika medijske kuće, koji na izmaku snage od svoja četiri naslednika bira onog koji će sesti u njegovu fotelju.

8. Meri iz Istauna

Meri iz Istauna govori o detektivki Mer Šijan koja pokušava da reši slučaj nestanka jedne devojke i ubistvo druge u malom mestu u Pensilvaniji, nekoliko sati udaljenom od Njujorka. Kejt Vinslet briljira u ovoj seriji.

9. Kuća od papira poslednja sezona

Prava španska poslastica. Rolerkoster prepun neočekivanih romansi, tragičnih smrti i kriminalnih i uzbudljivih umova koji radnju uvek odvode u neočekivanom pravcu.

10. Nastavak serije Seks i grad "Upravo tako"

Svi fanovi serije "Seks i grad" željno su iščekivali nastavak ženskih avantura iz Njujorka. Nakon prve epizode reakcije su bile podeljene od totalne euforije do totalnog razočarenja, a ko je bio u pravu prosudite sami.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike