U filmu "The King's Man: Početak" jedan glumac igra tri uloge: Tom Holander kao evropski imperator (FOTO/VIDEO)

29.12.2021

11:20

0

Poznati glumac istovrmeno glumi: kralja Džordža, ruskog cara Nikolaja II i nemačkog kajsera

U filmu "The King's Man: Početak" jedan glumac igra tri uloge: Tom Holander kao evropski imperator (FOTO/VIDEO)
1 - Copyright Foto: Promo

- Kada sam otvorio kasting za kralja, cara i kajsera pronašao sam fotografije i zaista niste mogli da nađete razliku između kralja i cara. Nastavio sam da istražujem i pročitao sam da su se kralj i car često šalili tako što bi zamenili uniforme i niko nije mogao da primeti da su preuzeli identitet jedan drugog. To može da sumira ludilo u Evropi kojom su vladali rođaci - priseća se reditelj Metju Von. 

Foto: Promo
 

Kako je obasnio razmišljao je koja tri glumca toliko liče da bi to bilo izvodljivo.

 - Znao sam da je Tom dobar glumac i da bi mogao da iznese sve tri uloge. Tom je pravi Kingsmen -on zna kako da bude ozbiljan i duhovit u isto vreme. On je pravi dodatak priči - kaže Von.

Foto: Promo
 

Tom Holander kaže da je odmah video kako da na interesantan način pristupi ulogama.

- Zanimljiva je nit Metjua Vona, jer su kraljevske porodice bile povezane, kao što znamo i to je izazvalo početak rata. Zbog njihovih saveza i rivalstava. Odlična je „fora“ da trojicu rođaka igra jedan čovek. Džordž i Nikolaj su veoma slični, dok je kajser bio nešto drugačiji, a u filmu svakako maltretira drugu dvojicu - pojašnjava Holander.

Kada je reč o oblačenju tri različita lika Holander ističe da su kostimografi i šminkeri odradili najveći deo posla.

- Imali su te briljantne kostime iz te epohe, oblačio sam ih dva i po sata, one su mi dale izgled, ja sam samo izmenio glas i držanje - kaže Holander.

Britanski glumac koji je odrastao u Oksfordu, a školovao se na Kembridžu, publiku je osvojio ulogama u filmovima  „Pirati sa Kariba“, „Gordost i predrasude“, kao i biografskoj priči o Frediju Merkjuriju – „Boemskoj rapsodiji“.

Rejf Fajns, Danijel Brul, Ris Ifans, Džema Arterton su samo neka od zvučnih imena plejade glumaca koja ima zapažene uloge u filmu koji nas vraća u period Prvog svetskog rata i govori o nastanku prve tajne špijunske organizacije. A tu je i naša glumica Branka Katić.

Film „The King’s Man: Početak“ će od 13. januara biti u bioskopima širom Srbije.
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike