Odbrojavanje je počelo: Svetski blokbaster sa Brankom Katić uskoro pred bioskopskom publikom (FOTO/VIDEO)

16.12.2021

13:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Upoznajte najgore legende u istoriji

Odbrojavanje je počelo: Svetski blokbaster sa Brankom Katić uskoro pred bioskopskom publikom (FOTO/VIDEO)
Copyright Branka Katić, film "The King’s Man: Početak" Promo/MCF

Najnoviji trejler filma „The King’s Man: Početak“ je stigao i najavljuje divlji ples uz opake legende naše istorije. Da li se novi Kingsmen poigrava istorijom ili otkriva nove činjenice o evropskoj kraljevskoj lozi, saznaćemo 13. januara, kada će se film pojaviti u domaćim bioskopima.  

Jedan čovek i njegov pomoćnik su u trci s vremenom kako bi zaustavili najopasnije zločince u istoriji koji prete da unište živote miliona ljudi.

Film "The King's Man: Početak" Promo/MCF
 

Glumac Ris Ifans, koji stoji iza lika ruskog monaha Raspućina o pripremi za svoju ulogu je rekao:

- Gledao sam Kozake kako igraju i u njima sam tražio inspiraciju, zaista su impresivni. Posle sam istraživao dublje i video da su njihovi plesni pokreti poput karatea, u sebi kriju želju za borbom. Bilo im je zabranjeno da se tuku, ali su kroz ples uspevali da prikažu taj žar. To mi je bilo fascinantno.

Film "The King's Man: Početak" Promo/MCF
 

Nije greška u pisanju, naziv filma je iz dobro poznatog Kingsman promenjen u King’s Man, što daje na misterioznosti, ali i nagoveštava ko je oformio i prvi angažovao najelegantniju obaveštajnu agenciju. Ovo je film koji prethodi dešavanjima iz ostvarenja „Kingsman: Tajna služba“ i „Kingsman: Zlatni krug“.

Branka Katić, Rejf Fajns, Danijel Brul, Metju Gud i Stenli Tuči u do sada neviđenim ulogama koje obiluju humorom i akcijom teraju vas da zaželite da je istorija baš onakva kako su je oni ispričali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike