"Otac beži iz dvorišta kad se kolje svinja da ne bi video krv": Džonićevi sinovi ubeđeni da on nije ubio Đokiće

28.11.2021

09:14 >> 09:26

0

Stefan i Milan Džonić redovno se u zatvoru pozdravljaju preko čuvara i pitaju jedan za drugog

"Otac beži iz dvorišta kad se kolje svinja da ne bi video krv": Džonićevi sinovi ubeđeni da on nije ubio Đokiće
197544_goran-dzonic-blur-print-facebook-2_orig (1) - Copyright Facebook/Milan Džonić/Stefan Džonić/Goran Džonić

Milan i Stefan, sinovi Gorana Džonića, prvoosumnjičenog za ubistvo svojih rođaka Gorana, Gordane i Lidije Đokić, duboko su uvereni u nevinost svog oca, što su ispričali i svojoj majci Suzani kada im je bila u poseti!

Goran Džonić, da podsetimo, uhapšen je zbog sumnje da je 26. septembra ubio tročlanu porodicu Đokić, a on je nakon hapšenja u zločin umešao i svoje sinove Milana i Stefana, a potom i meštane Moravca, braću Kostadina i Aleksandra Miloševića. Svi oni se nalaze u pritvoru u Nišu.

- Sinovi su ubeđeni da on nije mogao sam da izvede takvo krvavo delo, a to su rekli i majci Suzani, koja je ovih dana bila u četvrtoj poseti suprugu. Ona je sve vreme neutešno plakala, jer su joj sve muške glave u porodici iza rešetaka - kaže naš dobro obavešteni izvor upoznat s dešavanjima u pritvorskoj jedinici niškog zatvora.

Navodno, braća koja se nisu videla od hapšenja, a imaju čvrst alibi, pričala su i drugima da njihov otac nije kriv.

- Naš otac je plašljiv čovek, on beži iz dvorišta kad se kolje svinja da ne bi čuo skičanje i video krv. Nije on mogao da bude egzekutor, a možda je pomagao u tom zločinu upravo jer se nekoga uplašio, jer mu je neko ozbiljno zapretio. Takva mu je priroda da on to sam nije mogao da uradi. Pa on, i kad izlazi noću, on se plaši da ga neko ne napadne - rekla su braća, koja su, kako su svedoci ispričali, u noći zločina bila na radnim zadacima.

Braća Džonić nisu se srela ni prilikom poseta.

- Oni se redovno pozdravljaju preko čuvara i pitaju jedan za drugog. Stefan se dobro drži, on je vojnik i nije srećan što je tu, ali stoički izdržava. Milan, koji je vatrogasac, malo je klonuo duhom - kaže izvor.

U kući Stefana Džonića pronađen je ukradeni novac, koji je navodno pripadao porodici Đokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike