"Nisam znala da ima pištolj ni da je menjao odeću": Saslušana Džonićeva supruga

16.11.2021

15:13

0

Autor: Maja Kostić

Branioci braće Kostadina i Kostantina Miloševića izjavili su da će uložiti žalbe na svedočenje, jer smatraju da je Suzana pristrasna

"Nisam znala da ima pištolj ni da je menjao odeću": Saslušana Džonićeva supruga
Suzana dzonic foto sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U Višem tužilaštvu u Nišu saslušana je Suzana, supruga Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić - Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (25).

Branioci braće Kostadina i Kostantina Miloševića izjavili su da će uložiti žalbe na svedočenje, jer smatraju da je Suzana pristrasna.

Prema nezvaničnim informacijama, Suzana je rekla da kritične noći nije primetila ništa neobično u ponašanju svog supruga, koji joj je rekao da tada ide u ribolov. Ona nije znala da on ima pištolj i nije primetila nikakve znake anksioznosti.

- Ona je tri puta posetila supruga, tako da smatramo da je njeno svedočenje možda dogovoreno. Ona je bila pristrasna kako bi zaštitiila supruga i nije primetila da je on te večeri promenio odeću - kaže advokat braće Milošević Mladen Magdalinić.

Svedočili su, takođe, i Momčilo Aritonović, otac ubijene Gordane, kao i kum ubijenog Gorana Đokića Zoran Stojković i dve muške osobe koje su bile u bliskim prijateljskim odnosima sa Goranom Đokićem.

Suzana je, kako saznajemo, svog supruga Gorana već tri puta posetila u zatvoru.

Nastavak saslušanja zakazan je za četvrtak sledeće nedelje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike