Pucnjava kod Dečana: Ubijena dva učenika i vozač autobusa, ima i ranjenih (FOTO)

26.11.2021

19:52

0

U bolnici u Peći potvrdili su medijima da u pucnjavi ima nastradalih

Pucnjava kod Dečana: Ubijena dva učenika i vozač autobusa, ima i ranjenih (FOTO)
Capture - Copyright Printskrin/facebook

Najmanje tri osobe su nastradale, a ima i  povređenih u pucnjavi na autobus sa učenicima u selu Glođane kod Dečana, prenose mediji u Prištini.

U bolnici u Peći potvrdili su medijima da su u pucnjavi nastradala dva učenika i vozač autobusa. 

Prema saznanjima Kohe, na licu mesta su preminuli vozač i kondukter autobusa, kao i dve mlađe osobe, 2003. i 2004. godište. 

 

 

Iz policije je potvrđeno da je nekoliko maskiranih osoba napalo na autobus, da je ubijen vozač i da je nekoliko učenika ranjeno. 

 

 

Istraga se odvija u nekoliko pravaca, izjavio je povodom večerašnjeg napada na autobus kod Glođana nadležni tužilac.

Kako prenosi Kljan Kosova, on je rekao da za sada nije poznat definitivan motiv koji je doveo do ubistva tri osobe, ali da se radi na otkrivanju počinilaca zločina.

- Postoje različite linije istrage. Trenutno nemamo konkretan motiv i nemamo informacije da podelimo sa vama, rekao je medijima tužilac.

- Ne možemo ni da govorimo o broju osumnjičenih. Radimo na identifikaciji počinilaca ovog tragičnog zločina, rekao je on.

Kancelarija glavnog državnog tužioca saopštila je da su na lice mesta izašli glavni tužilac Specijalnog tužilaštva, glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Peći, zajedno sa zamenikom glavnog tužioca ovog Tužilaštva i pritvorskim tužiocem Odeljenja za teška krivična dela i da u koordinaciji sa policijom Kosova preduzimaju sve neophodne radnje da se otkrije počinilac zločina koji se dogodio u Glođanu kod Dečana, prenosi Kosovo onlajn.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike