"Pozvala je na telefon i molila da je odveze kući": Svedočila drugarica Novosađanke koja je Snajpera prijavila da ju je oteo i tukao!

16.11.2021

10:57

0

Do kraja nedelje biće poznato da li će se ponovo Milutinoviću produžiti pritvor

"Pozvala je na telefon i molila da je odveze kući": Svedočila drugarica Novosađanke koja je Snajpera prijavila da ju je oteo i tukao!
Slobodan Milutinović Snajper - Copyright Printscreen/Facebook

U Višem javnom Tužilaštvu u Novom Sadu svedočila je drugarica U. J, devojke koju je, kako se sumnja, oteo i brutalno pretukao bivši dečko Slobodan Milutnović Snajper. Drugarica pretučene Novosađanke svedočila je o nasilju koje se dogodilo i u julu ove godine na tribinama stadiona FK "Vojvodina".

Saznanje da je saslušan svedok potvrdio je advokat oštećene MIloš Bugarski koji nije želeo da komentariše izjavu svedoka.

Dugarica oštećene rekla je da je te večeri na mobilni telefon pozvala U. J. da dođe po nju kako bi je vratila kući. Tada je i videla da je U. J. imala povrede na licu.

Inače, Milutinović je uhapšen sredinom septembra zbog sumnje da je oteo i pretukao devojku. Tada mu je određen pritvor.

Novosađanka U. J. je potom dopunila svoju ranije datu izjavu i ispričala je šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga prijavila za otmicu. Ona je tada otkrila da ju je Snajper već jednom brutalno pretukao na tribinama stadiona Vojvodine. U. J. je, kao posebno osetljiv svedok, izjavu dala iz skrin-sobe.

Do kraja nedelje biće poznato da li će se ponovo Milutinoviću produžiti pritvor.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike