Devojka koju je Snajper maltretirao policiji ispričala sve: Novosađanka iznela detalje o vezi sa Milutinovićem!

29.10.2021

18:42

0

"Ispričala je šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga je prijavila za otmicu"

Devojka koju je Snajper maltretirao policiji ispričala sve: Novosađanka iznela detalje o vezi sa Milutinovićem!
Copyright Hapšenje Slobe Snajera Foto: MUP Srbije

U nastavku istrage, koja se u novosadskom Višem javnom tužilaštvu vodi protiv Slobodana Milutinovića Snajpera (37), zbog sumnje da je oteo i maltretirao Novosađanku U. J. (23) sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi, u petak je saslušana oštećena devojka.

Ona je, kako se saznaje, dopunila svoju ranije datu izjavu i ispričala šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga je prijavila za otmicu.

Advokat Miloš Bugarski, pravni zastupnik U. J. potvrdio je da je njegova klijentkinja u petak saslušana, i da je kao posebno osetljivi svedok izjavu dala iz skrin-sobe.

Ona je saslušana o vremenu pre navodnog nasilja koje se dogodilo u septembru, jer je navodno i ranije bio grub prema njoj, zbog čega je istraga proširena.

U ovoj fazi postupka detalji se ne saopštavaju, a davanju iskaza U. J. prisustvovao je i osumnjičeni Milutinović. On je pre desetak dana izneo svoju odbranu u vezi sa događajem od 19. septembra za koji se sumnjiči, i do detalja ispričao o njihovom odnosu.

Facebook
 

U dosadašnjoj istrazi, u tužilaštvu su kao svedoci saslušane majka i rođena sestra U. J. i one su ispričale sve što znaju o noći kada je dvadesettrogodišnjakinja oteta. Ispričale su svoja neposredna saznanja o onome što se dešavalo na samoj lokaciji, kao i zbog čega su išle tamo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike