Sinovi Gorana Džonića ostaju iza rešetaka: Produžen pritvor Stefanu i Milanu

09.11.2021

13:11

0

U tužilaštvu se ranije odvijalo svedočenje pripadnika vojske i vatrogasaca, koji su potvrdili da su njih dvojica te večeri bili na svojim radnim zadacima

Sinovi Gorana Džonića ostaju iza rešetaka: Produžen pritvor Stefanu i Milanu
Facebook/Milan Džonić/Stefan Džonić/Goran Džonić

Sinovi Gorana Džonića Milan i Stefan, iako su mnogi očekivali da budu pušteni iz pritvora, to se nije dogodilo. Njihov otac osumnjičen je za ubistvo tročlane porodice Đokić.

- Rešenjem sudije za prethodni postupak Viseg suda u Nisu Kpp 40/21 od 8.11.2021, odbijen je predlog branioca okrivljenih Milana i Stefana Džonića. za ukidanje pritvora - saopšteno je danas u Višem sudu u Nišu.

Stefan je zaposlen u Vojsci Srbije, dok je Milan vatrogasac. Pre par dana u tužilaštvu se odvijalo svedočenje pripadnika vojske i vatrogasaca, koji su potvrdili da su njih dvojica te večeri bili na svojim radnim zadacima.

- Nema potrebe više za zadržavanjem njih dvojice, jer su svedoci na koje bi eventualno uticali, ispitani - rekao je ranije njihov advokat Filip Domazet.

Goran se sumnjiči za ubistvo tročlane porodice Đokić u selu Moravac, a novac koji je policija našla, nalazio se u voćnjaku, na placu iza kuće koji pripada jednom od sinova.

Bonus video

MUP Srbije

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti