Četiri svedoka na saslušanju u slučaju ubistva Đokića: Rođak kom je Džonić vratio novac, majstor, radnik pumpe i komšija

04.11.2021

11:58

0

Autor: 24sedam

Očekuje se da će danas biti saslušan i radnik benzinske pumpe na kojoj je Džonić kupio benzin

Četiri svedoka na saslušanju u slučaju ubistva Đokića: Rođak kom je Džonić vratio novac, majstor, radnik pumpe i komšija
Džonić Đokići - Copyright 24sedam

Goran Džonić, koji je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u Moravcu ubio i spalio rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić, izveden je juče po podne iz pritvora i u pratnji zatvorskih stražara doveden u policijsku stanicu Palilula u Nišu kako bi prepoznao braću Milošević, za koje tvrdi da su mu saučesnici.

Goran Džonić nije prepoznao jednog od braće Milošević, a drugog jeste. Takođe su mu pokazane i fotografije D. P., za koga je tvrdio da mu je takođe saučesnk. Međutim, ni njega nije prepoznao. 

Danas će, prema saznanjima medija, biti saslušana dvojica ljudi koji su ukazali policiji na Gorana kao mogućeg izvršioca, i to njegov rođak kojem je nakon ubistva vratio 8.000 evra koje je od njega pozajmio, kao i metalostrugar koji mu je napravio prigušivač za pištolj "beretu" kojim je porodica usmrćena.

Kako je 24sedam već pisao, G. A., zanatlija iz Moravca, danas će biti saslušan u niškom tužilaštvu. U selu Moravac svi koji poznaju majstora G. A. kažu da je reč o vrednom i poštenom čoveku, koji sigurno nije mogao da pretpostavi šta Džonić sprema. 

Takođe, očekuje se da će danas biti saslušan i radnik benzinske pumpe na kojoj je Džonić kupio benzin koji će upotrebiti da spali tela ubijenih rođaka, a kao četvrti svedok pred tužilaštvom će se pojaviti dvadesetogodišnji komšija Gorana Džonića koji je takođe nevoljno umešan u brutalan zločin, piše Telegraf.rs.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike