Džonić sutra oči u oči sa braćom Jojke: Da li će konačno otkriti istinu o svirepom ubistvu Đokića?!

03.11.2021

15:03

0

Ostaje da se vidi da li će Goran Džonić ostati pri odbrani ili će ispričati neku novu verziju

Džonić sutra oči u oči sa braćom Jojke: Da li će konačno otkriti istinu o svirepom ubistvu Đokića?!
Facebook MUP

U četvrtak je predviđeno ponovno saslušanje Gorana Džonića, koji je osumnjičen za ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić, a ono što je posebno važno istaći jeste da će se u prostorijama tužilaštva sutra naći i braća Jojke.

U svojoj poslednjoj odbrani, Džonić je rekao da njegovi sinovi nemaju veze sa zločinom, već da su ga braća Jojke ucenila i primorala da kobne večeri zaustavi automobil svojih rođaka Đokića i da je jedan od dvojice braće navodno likvidirao tročlanu porodicu.

Dakle, ostaje da se vidi da li će Goran Džonić ostati pri odbrani ili će ispričati neku novu verziju.

Takođe, za sutra je planirano saslušanje još nekih svedoka, a među njima je i bravar koji je Džoniću napravio prigušivač, misleći da pravi deo za poljoprivrednu mašinu.

24sedam/M.K./Printscreen/facebook
 

Podsetimo, Goran Džonić, koji je uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u teškom ubistvu Gorana, Gordane i Lidije Đokić, otkriven je nakon što ga je prepoznao jedan od meštana kod kog je bio da mu napravi prigušivač za pištolj, pravdajući se da se radi o nekom delu za poljoprivrednu mašinu.

Međutim, majstoru ni na kraj pameti nije palo za šta bi mogla da se koristi metalna cevka određenih dimenzija sa navojem na vrhu od izuzetno čvrstog materijala, jer je Džonić kod njega bio mesec i po pre zločina.

Nakon neprospavane noći, majstor je u ranim jutarnjim časovima odmah otišao u policiju i ispričao sve što zna o tom slučaju, pre svega da ga ne bi neko dovodio u vezu sa zločinom.

Takođe, sutra će u Tužilaštvu biti saslušan mladić koji je vozio Gorana Džonića od sela Tešice do Moravca, kada je sakrio skuter, kao i radnik na pumpi koji mu je sipao gorivo.

Podsetimo, u pritvoru se zbog ubistva porodice Đokić trenutno nalazi pet osoba, Goran Džonić, njegovi sinovi Milan i Stefan i braća Milošević, dok je za izvesnim  D. P., kog je Džonić označio kao krivca, policija raspisala poternicu.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti