Saslušani svedoci: Evo šta je Milan Džonić radio u noći ubistva porodice Đokić!

03.11.2021

10:10

0

Filip Domazet, branilac Milana Džonića, potvrdio je da su saslušani svedoci koji se tiču njegovog branjenika, kao i da je zadovoljan njihovim iskazima

Saslušani svedoci: Evo šta je Milan Džonić radio u noći ubistva porodice Đokić!
12729082_10206291063377599_4733201766492249163_n (1) - Copyright Facebook/Milan Džonić

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu upravo je završeno saslušanje još pet svedoka, kolega Milana Džonića, sina Gorana Džonića osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić.

Kako saznaje Kurir, svi svedoci su potvrdili da je Milan Džonić u noći ubistva Đokića bio u vatrogasnoj stanici na svom radnom mestu.

Filip Domazet, branilac Milana Džonića, potvrdio je da su saslušani svedoci koji se tiču njegovog branjenika, kao i da je zadovoljan njihovim iskazima.

- U tužilaštvu je potvrđena odbrana, za sada mogu toliko da vam kažem. Vatrogasci su potvrdili da je moj branjenik kritične noći bio angažovan u vatrogasnoj jedinici - rekao je Domazet.

Tokom današnjeg dana biće saslušano i nekoliko svedoka vezanih za braću Kostadina i Konstantina Miloševića.

Da podsetimo, u ponedeljak su ispitane kolege Stefana Džonića, pripadnici Vojske Srbije, koji su potvrdili njegov alibi i rekle da je on u noći ubistva bio u Kopnenoj zoni bezbednosti.

- Goran Džonić je prilikom hapšenja policiji ukazao na svoje sinove i braću Milošević kao saučesnike, te su oni posle te izjave uhapšeni - kaže izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike