Zla krv Džonića: Goranov rođak kamenom smrskao glavu snaji!

30.10.2021

11:57

1

Predrag Džonić pre dve decenije usmrtio Slavicu Manić iz Zaječara, a u Italiji robijao zbog bludničenja nad decom

Zla krv Džonića: Goranov rođak kamenom smrskao glavu snaji!
Goran Džonić stupio u štrajk glađu u zatvoru - Copyright Foto: 24sedam/Facebook/Printscreen

Goran Džonić, koji je osumnjićen za smrt tročlane porodice đokić iz Aleksinca, nije jedini iz familije koji je završio u zatvoru. Srbiju je pre dve decenije potreslo surovo ubistvo Slavice Manić iz Zaječara kojoj je nepoznati ubica 2000. godine kamenom smrskao glavu. Misterija je konačno rešena 2017, kada je za ovaj zločin uhapšen Goranov rodak, a Slavicin dever - Predrag Džonić (58).

Telo Slavice Manić nađeno je u oktobru 2000. na šetalištu Kraljevica kodj Zaječara. Kako je 17 godina kasnije utvrđeno, Predrag Džonić ubio je svoju nesuđenu snaju pošto je verovao da mu je zapalila kuću dok je bio u Italiji.

Manićevu je ubio udarcima kamenom u glavu, pri čemu je nesrećnoj ženi smrskao lobanju. Posle toga je leš zakopao, pa se vratio u Italiju gde je živeo i radio. Nestanak Manićeve je prijavio njen otac, a telo je nađeno posle jednomesečne potrage. Tada su na njenom telu otkriveni biološki tragovi, ali DNK nije bio u bazi podataka.

Kao i slučaju iz Moravca, niko nije mogao ni da nasluti ko je ubio Manićevu, a pogotovo da je to uradio neko blizak u koga se ne sumnja.

Igrom sudbine, klupko se odmotalo kada je Džonić uhapšen u Italiji zbog bludničenja nad decom. Posle robije on je deportovan u Srbiju. Čim je kročio na naše tlo uzet mu je DNK koji se poklopio sa tragovima sa mesta zločina i istog momenta je uhapšen.

Meštani Moravca uz narodnu izreku da krv nije voda tvrde da su Predrag Džonić i zlotvor iz njihovog sela rođaci..

- Džonići su dođoši, nisu starosedeoci. Kada je taj Džonić uhapšen zbog ubistva snaje, svi su Goranu govorili: "Ovaj neki tvoj". Ispostavilo se da zaista jesu rod, ali dalji. Tako nam je sam Goran pričao - każe jedan meštanin Moravca i Džonićev komšija.

Ono što dodatno uliva jezu je to da osim prezimena postoje i druge sličnosti između ova dva zločina koja su se dogodila u razmaku od dve decenije. Obojica su ubili člana familije - sumnja se da je Goran likvidirao brata od tetke i njegovu porodicu, a Predrag ženu svog brata.

Sličnosti ima i u načinu na koji su se rešili tela. Goran je, kako se sumnja, porodicu Đokić zapalio, pa zatrpao zemljom, šutom i granjem, a Predrag je svoju žrtvu zakopao.

- Sad kada se svega prisetim, shvatam da možda oni imaju neki genetski problem - kaže komšija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike