Braća Jojke prošla poligraf, Đokiće nisu poznavali: Ne poznaju ni Džonića koji ih je optužio?

26.10.2021

09:00

0

Autor: 24sedam

Branilac Kostantina i Kostadina Miloševića šokiran zbog određivanja pritvora njegovim klijentima

Braća Jojke prošla poligraf, Đokiće nisu poznavali: Ne poznaju ni Džonića koji ih je optužio?
dzonic-policija-foto-sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Facebook

Advokat Mladen Magdelinić koji brani braću Milošević - Kostantina i Kostadina, pritovrenu zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu porodice Đokić, kaže da su njegovi klijenti prošli poligraf, kao i da nisu imali nikakve veze sa ubijenim vlasnikom menjačnice. Braća, kako kaže branilac, ne poznaju Gorana Džonića koji je prvi uhapšen zbog ubistva.

Da podsetimo, braća poznata kao Jojke, uhapšena su nakon Džonića, koji tvrdi da su oni njega primorali da ubije svog brata od tetke Gorana, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju.

- Šokiran sam zbog određivanja pritvora mojim branjenicima, obzirom da nisam video da postoje dokazi protiv njih. Braća Milošević su prošla poligrafsko testiranje, ispitani su još pre 15 dana, kada i većina meštana sela Moravac, uredno su se odazvali na poziv policije i to ispitivanje nije pokazalo da ima indicija da su učestvovali u zločinu. Ispada da njih samo iskazom tereti uhapšeni Džonić - tvrdi advokat Magdelinić za Kurir.

Kostantin i Kostadin ne poznaju Gorana Džonića, a nisu znali ni Gorana Đokića.

- Oni nisu bili ni u kakvom poslovnom odnosu sa Đokićem, niti su pozajmljivali novac od njega. Reč je o momcima koji su iz jako dobro situirane porodice, roditelji su im obezbeđeni, oni nemaju finansijske probleme, imaju posao od koga lepo zarađuju - kaže naš sagovornik i dodaje da njegovi klijenti jesu hapšeni u inostranstvu, ali da se u Srbiji nisu bavili kriminalom.

Džonić je, da podsetimo, u iskazu datom u Tužilaštvu, braću Milošević optužio i da su pucali u Đokiće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike