Majka i sin izvršili samoubistvo u istom danu: Detalji užasa u Mačvanskom Pričinoviću!

29.10.2021

19:15

0

"Dragan je iskrvario i izdahnuo na putu do bolnice"

Majka i sin izvršili samoubistvo u istom danu: Detalji užasa u Mačvanskom Pričinoviću!
Ilustracija - Copyright Youtube/Dane Žikić

Marija Matić (65) i njen sin Dragan iz Mačvanskog Pričinovića danas su izvršili samoubistvo i zavili čitavo selo u crno.

Kako se saznaje, Dragan je po povratku sa posla tražio majku i ugledao je obešenu u poljskom toaletu. On je, kako se pretpostavlja, od šoka i tuge uzeo nož i presekao sebi vene.

- Kad se videlo i čulo šta je Dragan učinio, pozvali smo Hitnu službu koja ga je preuzela kako bi ga prevezla u Opštu bolnicu u Šabac, ali je iskrvavio usput i izdahnuo -pričaju košije i dodaju da su lekari konstatovali njegovu kao i majčinu smrt nekoliko sati ranije.

Matići su, pričaju seljani, "mirni, tihi, skromni i povučeni ljudi". Nikad ni sa kim u selu nisu bili u sporu i zavadi. Marija je mlada ostala bez supruga, koji je umro mlad prirodnom smrću. Vredno je radila i podizala sina, finog, vrednog i dobrog dečaka,momka i sada čoveka. 

Meštani kažu da je bio oženjen, pa se razveo.

- Vratio se kod majke. Teško je podnosio razvod. Majka je delila, kao i obično, muku sa njim. I taj problem koji ih je mučio nije ih promenio u odnosu na komšije. Ostali su smerni, tihi i mirni, u svojim problemima i mukama- zaključuju meštani.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike