Detalji samoubistva u beogradskoj streljani: Uzeo pištolj od instruktora pa pucao sebi u glavu

29.10.2021

19:03

0

"Ništa nije ukazivalo da će do tragedije doći"

Detalji samoubistva u beogradskoj streljani: Uzeo pištolj od instruktora pa pucao sebi u glavu
Copyright 24sedam/ Katarina Mihajlović

Policija je zbog istrage koja se vodi nakon samoubistva u streljani u centru Beograda oduzela snimke unutar objekta i nakon toga isti zapečatila.

Kako navode mediji, mladić N. B. (25) iz Beograda došao je u streljanu kako bi pucao, a za njega je bio zadužen pomoćnik instruktora Z. M. Mladiće je tražio da puca iz “gloka”.

- Ušli su u boks. Ništa nije ukazivalo da će do tragedije doći. U jednom trenutku N. B. je , nakon nekoliko ispaljenih hitaca, tražio da pogleda metu i tako se uveri koliko je precizan. Tada je pomoćnik inspektora uzeo od njega “glok” koji je držao u reci i stavio ga na pult kako bi otišao po metu - počinje priču izvor.

Međutim, N. B. je iskoristio trenutka kada se instruktor pošao ka metu uzeo pištolj sa pulta i krenuo ka mestu gde su mete.

- Sve se dogodilo u nekoliko sekundi i niko nije mogao tragediju da spreči. N. B. je “glok” prislonio na slepoočnicu i ispalio metak. Odamah je pao na pod. Očevici ovog jezivog događaja odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju - objašnjava izvor blizak celom slučaju.

N. B. je prevezen u Urgentn centar gde je preminuo sat vremena kasnije.

Kako se saznaje, inspektori su tokom istrage saslušali vlasnika streljane B. B. , zaposlene - Z. M., A. P. i V. K. kao i dvojicu momaka koji su pucali u boksovima.

Prava je sreća da niko od njih nije povređen.

Pre sedam godine slična tragedija dogodila se i u streljačkom klubu Partizan u Humskoj ulici. Mladić star 30 godina izvršio je samoubistvo u decembru 2014. 

Kako kažu očevici, ništa nije ukazivalo na tragediju, mladić se dopisivao sa nekim telefonom, a onda je iznenada pucao sebi u glavu. Mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a nije poznato zbog čega je to uradio.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike