Izgoreli automobili u Novom Sadu pripadaju Snajperovoj žrtvi i njenom ocu! (FOTO, VIDEO)

07.10.2021

07:22

0

Autor: J. S. J.

Policija intenzivno radi na otkrivanju piromana, te ne isključuje mogućnost da je paljenje ovih automobila zaista u vezi sa "slučajem Snajper", ali ispituje i druge opcije

Izgoreli automobili u Novom Sadu pripadaju Snajperovoj žrtvi i njenom ocu! (FOTO, VIDEO)
snajper požar auto6 - Copyright Printscreen/Instagram/192.rs

Dva automobila izgorela su sinoć oko ponoći u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, a kako piše ‘’Blic’’, reč je o "mercedesu" A klase u vlasništvu U. J., devojke koju je nedavno pretukao Slobodan Milutinović zvani Snajper, i džipu BMW X5, u vlasništvu njenog oca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

To su potvrdili i članovi porodice prebijene devojke, čije bi majka i sestra sutra trebalo da se pojave na suđenju Slobodanu Milutinoviću Snajperu kao svedoci, te da daju iskaz koji bi mogao biti ključan u postupku koji se vodi protiv njega.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Policija intenzivno radi na otkrivanju piromana, te ne isključuje mogućnost da je paljenje ovih automobila zaista u vezi sa "slučajem Snajper", ali ispituje i druge opcije.

 Slobodan Milutinović Snajper uhapšen je 19. septembra zbog sumnje da je oteo i pretukao U. J., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Milutinoviću je određen pritvor do 30 dana, a U. J. je dodeljen status osetljivog svedoka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike