Sloba Snajper primenjuje metode svojih napadača? Tri puta mu palili auta, a sad on tako ućutkuje porodicu svoje ljubavnice

07.10.2021

15:02

0

Izbegao smrt u eksploziji bombe u svom automobilu

Sloba Snajper primenjuje metode svojih napadača? Tri puta mu palili auta, a sad on tako ućutkuje porodicu svoje ljubavnice
Copyright Facebook

Slobodan Milutinović, zvani Sloba Snajper, nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je u iznajmljenom stanu zlostavljao i mučio svoju bivšu devojku U. J. (23).

Milutinović je javnosti poznat kao čelnik FK Kabel i vođa navijača Vojvodine, ali i bivši telohranitelj nekadašnjeg kontroverznog predsednika FK Vojvodina Bate Kankana.

Dvadesettrogodišnja U. J. bila je Snajperova dugogodišnja ljubavnica, koja je, kako je ispričala za medije, i ranije trpela njegovo nasilje i prijavljivala ga policiji. Prethodni put navodno je prijavila nasilje kada ju je tukao u kafani “Magacin”.

Zapaljeni automobili devojke i njenog oca

Izgorela su dva skupocena automobila - BMW X5 i "mercedes" A klase, koja su pripadala U. J. i njenom ocu.

Automobili su zapaljeni dan pre nego što u tužilaštvu treba da svedoče majka i sestra pretučene devojke, te se sumnja da su automobili zapaljeni kao upozorenje da pripaze na to šta će u tužilaštvu reći.

Na snimku sigurnosnih kamera vidi se nepoznati muškarac koji je izazvao ovaj požar, ali se ne zna ko je on, niti po čijem nalogu je obavio posao.

Snajper preživeo tri atentata

Na isti takav način su napadači na Slobodana Milutinovića obavljali svoje zadatke, te su njegovi automobili čak tri puta goreli.

U februaru prošle godine izbegao je smrt u eksploziji bombe u svom automobilu, a pre toga je još dva puta bio na meti napadača. Preživeo je i kada mu je kriminalac iz suparničkog klana zario u leđa sečivo dugačko 20 centimetara. 

Slobodan Milutinović, Facebook
 

- Milutinović je oko 19 sati seo u automobil i kada ga je pokrenuo u rikverc odjeknula je snažna detonacija. Imao je veliku sreću i prošao samo sa frakturom skočnog zloba. Istragom je utvrđeno da je pod njegov auto bila postavljena velika eksplozivna naprava - potvrđeno je tada.

 

 

To je bio treći Milutinovićev auto koji je namerno uništen. Najpre mu je u novembru 2013. zapaljen džip "mercedes". Pet godina kasnije, krajem oktobra 2018, na parkingu u namerno izazvanom požaru izgoreo je "volvo", koji je on uzeo na lizing.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. A.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike