Supruga uhapšenog brata kog je Džonić optužio: "Svi dokazi su na njihovoj strani, moj muž je bio u kući"

25.10.2021

09:09

0

Autor: M. K.

"Istina će izaći na videlo, znam da će to biti dug put, ali će se saznati "

Supruga uhapšenog brata kog je Džonić optužio: "Svi dokazi su na njihovoj strani, moj muž je bio u kući"
hapsenje osumnjiceni ubistvo djokic Dzonic - Copyright Prinstcreen/MUP/Facebook

Braći K. M. i K. M., zvanim Jojke, sinoć je određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da su učestvovala u ubistvu tročlane porodice Đokić.

Iako su mediji pisali o tome da su braća već poznata policiji po drugim krivičnim delima, kao što je trgovina narkoticima, porodica braće potpuno je šokirana ovom vešću. 

- Moj muž može da bude i ovakav i onakav, ali ne može nikome da oduzme život. On ima emocije, to je čovek sa dva deteta, takav je i njegov brat. Ne znam šta nas je ovo snašlo, nikakav kontakt sa čovekom koji je njih upleo u priču nikada nismo imali. Ovo je kao jedan film, jedan košmar koji nikako da prestane, katastrofa za celu našu porodicu. Svi dokazi su na njihovoj strani, moj suprug je u to vreme bio u kući, imamo video-nadzor, njegova nevinost će biti dokazana biološkim ili nekim drugim dokazima, istina će izaći na videlo. Znam da će to biti dug put, ali će se saznati - kazala je žena za 24sedam.

Printscreen/Facebook
 

Priznaje da su i njen muž i njegov brat imali problema sa zakonom, ali ne zbog dela sličnih onom za koje se sada terete, i naglašava da su oni kriminalnu prošlost ostavili iza sebe.

- Oni su poznati ovde u selu, baba i deda su im živeli u inostranstvu 45 godina, i roditelji, imućna su porodica i oni su dugo bili van zemlje. Voze dobre automobile, poznati su i u gradu, jesu imali kriminalni dosije, ali to je odranije. Ako si jedanput u životu pogrešio, to ne znači da za svaku glupost koja se desi policija treba da ti kuca na vrata. U Srbiji čak, sem brze vožnje, nijedno delo nemaju, a mediji ih predstavljaju kao da imaju debeo dosije u policiji. Koje delo, koji dosije, ne znam stvarno odakle to. Jesu ležali u zatvoru u Švedskoj i jedan i drugi, ali odležali su svoju kaznu, jedan 2008. a drugi 2011. godine. I to što su ležali, nema veze sa ovakvim gnusnim činom. Mi smo finansijski stabilna porodica, nama pare nisu potrebne, posebno na taj način, da nekome uništiš porodicu. Pa šta bih ja svojoj deci kupila od tih para, šta bih im donela kući... - rekla je supruga za naš portal.

Goran Džonić, brat od tetke Gorana Đokića, koji je za sada glavni osumnjičeni u slučaju ubistva ove porodice iz Aleksinca, u svom iskazu je uperio prstom u braću K. M. i K. M. i rekao da su oni izvršioci i organizatori zločina, te su zbog toga oni privedeni na ispitivanje i zadržani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike